Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şeffaf saksıya alayım o zamn
Peki yeni çiçekler açtıktan sonra mı keseyim
Birde sulamasıni nasl yapmaliyim

Yani ucunda var kaç tane bilmiyorum da yazık açsın onlar da şimdi kessen hemen dak çıkmaz biraz dinlenir.
Rengi neydi? Yaprak arkası koyu renkmiş çözmeye çalışıyorum ben de

Yani ucunda var kaç tane bilmiyorum da yazık açsın onlar da şimdi kessen hemen dak çıkmaz biraz dinlenir.
Rengi neydi? Yaprak arkası koyu renkmiş çözmeye çalışıyorum ben de
orkidelerin çiçek açması bitince her sene o dalların kesilmesimi gerekiyo bende bilmiyodum

Her gün içiyorum bir bardak inşallah iyi gelir
Ben, dün sabahtan gece kadar kaç kez neler neler içtim. Öyle bir kez kaynat iç az gelir hayal. Bol sıvı tüketmek lazım ki yumuşasın boğazlar ve öksürük de kesilsin

Galiba bende de öksürük cereyan ediyor. Boğazım gıcık gibi şuan. Ne içiyonuz bende içiyim de artmadan gitsin
Ben dün ceviz içi kabuğu kaynatıp içine bal limon karabiber atarak içtim. Çok su içtim içine limon sıkarak. Halen var öksürük ama çok değil

Ben dün ceviz içi kabuğu kaynatıp içine bal limon karabiber atarak içtim. Çok su içtim içine limon sıkarak. Halen var öksürük ama çok değil
Ssero Canım gebelik var sende bilemedim şimdi... sen bol su iç.. meyve sık suyunu iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…