- 28 Ekim 2022
- 7.166
- 18.590
- 178
- 28
bu da kalkar zamani gelince. Çok bağırıyor arabada da bildiğin ağlıyor. Sadece emmek istiyor 7 24 her sn. Aksırıp tıksırıncaya kadar istiyorBebek arabasında bi müddet sürünce uyumuyo mu?
Benim küçün yiğende arabada durmuyo deli ediyo bizi ayağa kalkıyo
Sweetim ya ahsen durmuyor mu disarda.3 çocuk arka arkaya oldu. Kızım okula başlayınca biraz rahat ettim yeni yeni çıkmaya başlamıştım. Başa sardık bide alışkanlık olmuyor mu sende de çıkınca başka dünyaya gitmiş gibi oluyorumKendimi gördüm sendeeemarkete falan çık bağırsın dursun sıpa
40 i çıkana kadar pek çıkmadım tek tük ondan evde ben daralmıştım baya. Ahsen dışarıda çok iyiydi bebek arabasında falan dururdu seviyordu. Ama şimdi bırakıp kaçıyor falan dışarda avm de ondan yoruluyorum peşinden. Gerçi bi tık daha akıllandı gibi geçenlerde çıktım bi dinliyor ediyor ama güvenemiyorumbu da kalkar zamani gelince. Çok bağırıyor arabada da bildiğin ağlıyor. Sadece emmek istiyor 7 24 her sn. Aksırıp tıksırıncaya kadar istiyor1 2 hafta daha idare edicem bakalim az daha büyüsün yoksa çok daraldim
Sweetim ya ahsen durmuyor mu disarda.3 çocuk arka arkaya oldu. Kızım okula başlayınca biraz rahat ettim yeni yeni çıkmaya başlamıştım. Başa sardık bide alışkanlık olmuyor mu sende de çıkınca başka dünyaya gitmiş gibi oluyorum
Ben de çıkamıyorum aylardır kaldım evde o yüzden seni çok iyi anlıyorum lora. Dışarı çıkınca baya bi afalliyorumbu da kalkar zamani gelince. Çok bağırıyor arabada da bildiğin ağlıyor. Sadece emmek istiyor 7 24 her sn. Aksırıp tıksırıncaya kadar istiyor1 2 hafta daha idare edicem bakalim az daha büyüsün yoksa çok daraldim
Sweetim ya ahsen durmuyor mu disarda.3 çocuk arka arkaya oldu. Kızım okula başlayınca biraz rahat ettim yeni yeni çıkmaya başlamıştım. Başa sardık bide alışkanlık olmuyor mu sende de çıkınca başka dünyaya gitmiş gibi oluyorum
Bende ince bi bilekligim vardı onu düşürmüsüm farkettim ama aramadım da üsenipCanım iyi düşün nerde düşmüş olabilir evin içinde ise bol bol kevser süresini okuyarak ara. 3 4 güne bir bilekliğimi düşürüyorum bende her seferinde okuyup buluyorum şükür.
Biz market alışverisine giderken cocukları annemgile bırakıyoruz40 i çıkana kadar pek çıkmadım tek tük ondan evde ben daralmıştım baya. Ahsen dışarıda çok iyiydi bebek arabasında falan dururdu seviyordu. Ama şimdi bırakıp kaçıyor falan dışarda avm de ondan yoruluyorum peşinden. Gerçi bi tık daha akıllandı gibi geçenlerde çıktım bi dinliyor ediyor ama güvenemiyorum
Evet yaa uzun süre çıkmayınca bi garip oluyor insanbide biz market market gezerdik ahsenden önce şimdi kaç aydır gitmiyorum markete bilmiyorum
Abooo o emojiii neAkşamın müjdesi gelsin o vakit
Gebemiz var hanımlar
Ssero
Allah tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı uğurlu olsun yuvanıza yüreğinize şifa olsun can olsun
Akşamın müjdesi gelsin o vakit
Gebemiz var hanımlar
Ssero
Allah tamamına erdirsin arkadaşım hayırlı uğurlu olsun yuvanıza yüreğinize şifa olsun can olsun
Daha iyiyim bonusumm sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?