- 13 Ağustos 2024
- 1.908
- 4.094
- 48
Çok geçmiş olsun canmSabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım
Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim
Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse
Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versinhasta olan herkese çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablam. İnşallah geçer hemencecik. Bende oruçla geçirmek istiyorum nasip olur inşallahSabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım
Hemen ceviz içi kabuğu kaynattım limon bal karabiber atıp içtim. Boğazıma viks sürüp tülbent bağladım. Yattım uyumuşum, şuan iyi gibiyim
Tavuk suyu çorba yapıyorum. Bu gün bütün tuşlara basacam. Perşembe cuma oruçla geçirmek istiyorum nasipse
Etem dede etem dede gömleği keten dedi ayyy kızılcık şerbetinde vardı da sonu dua değildi@Aktif Lora @A R Y A kayıp için biz de İbrahim Ethemin ruhuna okuruz bağışlarız bulmak için dua ederiz
aynen canım dinlenmeye çalışıyorum olabildiğinceAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımkendini yorma olabildiğince dinlen canm
Abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallahSabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım
ah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursaSabah 5.30 da öksürük krizi ile uyandım boğazlarım fena yutkunamıyorum. Sahur yapamadım
hayalcim sanada çok geçmiş olsun canımAbla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallah
Geçmiş olsunah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
Allah şifalar versin bütün hastalara
benimde köydeki görümcem dün ameliyat oldu safra kesesinden , kayınvalidemde hastanede ikiside yatıyo
Geçmiş olsun ablaah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
benimde köydeki görümcem dün ameliyat oldu safra kesesinden , kayınvalidemde hastanede ikiside yatıyo
Geçmiş olsun canmAbla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallah
Geçmiş olsun
Ve diğer hasta olan herkese Allah şifa versin
sağolun kızlar aminGeçmiş olsun abla
Geçmiş olsun penyezim Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canmAllah hayırlı şifalar versin tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah
Sen iyi ol da abla oruç için kendini zorlama boğaz ağrısı çok kötü sıcak şeyler iç yumuşasın inşallah
Geçmiş olsun ablam. İnşallah geçer hemencecik. Bende oruçla geçirmek istiyorum nasip olur inşallah
Abla çok geçmiş olsun rabbim şifa versin hepimize inşallah
Aminnnnnah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
sağol canım,AminnnnnHepinizden ALLAH razı olsun
Papatya abla sizlerede geçmiş olsun
Dün akşam izine ayrıldım pazartesi iş başı yapıcam evdeyim dinleniyorum
Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsinHayırlı günler dün rahatsız olunca annem geldi aşırı halsizim ve sancılarım oluyor ama henüz bi belirti yok yarın gidicem kontrole nasipseçok yoruldum beklemekten Allahım hayırlı vakitlerde inşallah
aynen canım dinlenmeye çalışıyorum olabildiğince
Geçmiş olsun ablamah canım penyezim geçmiş olsun izinmi aldın evdeysen bol bol dinlen bende yarın oruç tutmak istiyorum nasip olursa
sağolasın swetimGeçmiş olsun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?