- 13 Ağustos 2020
- 15.092
- 85.081
- 548
- 32
Aminnn sana ve bütün isteyenlere de inşAllah kuzumRabbim hakkında en güzelini nasip etsin inşallah limonsuz
Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalışıcam Perşembe gününe kadarAnladım canım
Adetine daha cok varmıs adet günü felsn olsa evet umutlanma derdim bende ama bilemedim. Benim arda da mesela 8 gün gecikmesine ragmen degerim azdı geç döllenmeymis kalp atışınıdw cok geç duyduk
Bizde kullanmıstık sanki yag gibiydi tadı öyle hatırlıyorum
Abla tarife gecene kadar çocuklar iyileşticevizli sucuk yapacakken buna karar vermiş gibi olmus
Bu aynı ben
Yine ne yaptıAy canım çekti prensesle küsüm yapsam kokuya gelir şimdi öf
Hakkınızda hayırlısı güzeli afiyetlisi olsun canım isteyen herkese Rabbim salih ve saliha evlatlar nasip eylesinAminnn sana ve bütün isteyenlere de inşAllah kuzum
Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalışıcam Perşembe gününe kadar
Demek yine bildirim yaapmadi etiket yapıştırırım da görsün dedin heee.Bildirim yapmayan tek sen kalınca demek rüyana girdim vır vır vır heeee
Yapmadı sorun orda.Yine ne yaptı
Sadece etiket etsem iyiDemek yine bildirim yaapmadi etiket yapıştırırım da görsün dedin heee.
Evet dizinde.Dizimde miii
Çamaşırı elleme benimkilerle sabah katlarızPuuh yeni oturdum bu ne yaw. Off salon çok karışık benim yaaa oraya el atmam lazım bi sinir oluyorum oraya
Duruyo valla sırf onu katlamamak için iş çıkardım kendime yaaaaÇamaşırı elleme benimkilerle sabah katlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?