Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymiş ki
İyide daha çok erkenmişNeymiş kinegatifmiş zaten
![]()
Öyle mi dersin? Birisi olsaydı daha yüksek çıkardı yazmış .İyide daha çok erkenmişbelki yükselir
Evde yok kiUdi hindi kullanabiliyor musun hayalcim. Kızımın ki azaldı çok şükür. Başka bisi kullanmadim
Pareeee ben gelip yemeyeyim diye mi bu kadar kıyma koyuyorsun
Kolay gelsin bereketli olsun
Yani bilmiyorum da yine de hiç belli olmaz. Şimdi beklemekte zordur :)Öyle mi dersin? Birisi olsaydı daha yüksek çıkardı yazmış .
Allah şifa versin canım. Tereyağlı pekmez var mı bir dene sıcak sıcakEvde yok kievde olan şeyleri teker teker deniyorum tüm tuşlara basıyorum bakalım ne olacak
Hatta ceviz koy üzerine ekmek ban. Benim kaydı kafa yineAllah şifa versin canım. Tereyağlı pekmez var mı bir dene sıcak sıcak
Maşallah parecim tek başınamı sardın okadar sarmayıPenyezcim zeytin yağlı da sarıcam gel onları ye afiyet şeker olsun canım❤
Boynum tutuldu belim iki kat oldu çok sardım yeni bitti saat 11 gibi başladım
papatyamm ablacığım ramazan da davet yaparız biz etli olur bayramda ikram olur tatlı börek zeytin yağlı yaprak sararız bugün 4 saklama kabı etli sardım
Yarın yada haftaya zeytin yağlı saricam çünkü berat kandili oruçlu olucam saramam![]()
Poğaçanın farklı çeşiti diyebiliriz sedacımKete nedir ?
Böreğin farklı çeşidimi ?
![]()
Negatif yazmıyoki 2,39 belki yükselirNeymiş kinegatifmiş zaten
![]()
Yaptım onu 1 saat oluyor. Sağol loraAllah şifa versin canım. Tereyağlı pekmez var mı bir dene sıcak sıcak
Asdfghkll açıktın heraldeHatta ceviz koy üzerine ekmek ban. Benim kaydı kafa yine![]()
Ula ne işler çevirdin sen öyleNeymiş kinegatifmiş zaten
![]()
Kız o nasıl bişey yaw ahsene veriyordum bi bakayım dedim plastik ne gibiUdi hindi kullanabiliyor musun hayalcim. Kızımın ki azaldı çok şükür. Başka bisi kullanmadim