Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklara soruyorum tadi yok diyorlar. Bence de plastik olabilitesi varKız o nasıl bişey yaw ahsene veriyordum bi bakayım dedim plastik ne gibi![]()
Kapıyı kapatınca yokmuş gibi oluyor diil mi penyezim ablamMutfak T O P S U Z
Çayı demledim mutfak kapısını kapattım
ezan okundu abdestliyim önce namazı kılayım sonra mutfağa giricem![]()
Yani bilmiyorum da yine de hiç belli olmaz. Şimdi beklemekte zordur :)
Negatif yazmıyoki 2,39 belki yükselir![]()
Gördüğüm rüyadan dolayı da çok bi olumlu düşüncem kalmadı aslında.Ula ne işler çevirdin sen öyle
Haydi hayırlısı bacım.
O değer yükselmez gibi geldi ama nasip Allah bilir elbet.
Gönlüne göre olsun.
Bahsetmiştin, ne dilersen hayırlısı![]()
Rabbim hakkında en güzelini nasip etsin inşallah limonsuzGördüğüm rüyadan dolayı da çok bi olumlu düşüncem kalmadı aslında.
Yani olursa sevinirim elbette ama olmamışsa da biliyordum zaten derim. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Dualarınıza talibim![]()
Tövbeeee nasıl yok yaw ahsende içiyor maşallah başta sevmediydi şimdi hiç mimik oynamıyor ben öğüre öğüre öldümÇocuklara soruyorum tadi yok diyorlar. Bence de plastik olabilitesi var![]()
Anladım.Poğaçanın farklı çeşiti diyebiliriz sedacım
Hatta ceviz koy üzerine ekmek ban. Benim kaydı kafa yine![]()
Anladım canımDayanamadım eşime anlattım
Eşim evdeyken giremiyorum canım o yüzden birikiyor tabi.
Adetine daha cok varmıs adet günü felsn olsa evet umutlanma derdim bende ama bilemedim. Benim arda da mesela 8 gün gecikmesine ragmen degerim azdı geç döllenmeymis kalp atışınıdw cok geç duydukÖyle mi dersin? Birisi olsaydı daha yüksek çıkardı yazmış .
Bizde kullanmıstık sanki yag gibiydi tadı öyle hatırlıyorumÇocuklara soruyorum tadi yok diyorlar. Bence de plastik olabilitesi var![]()
ŞUnu hiç görmedin demek
Oyy Rabbim hayırlısıyla sağlıkla gönlüne göre versin limonsuzGördüğüm rüyadan dolayı da çok bi olumlu düşüncem kalmadı aslında.
Yani olursa sevinirim elbette ama olmamışsa da biliyordum zaten derim. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Dualarınıza talibim![]()