Zencefilli limonlu çay içer eşim hep böyle zamanlarda, küçükken annem de bal karabiber karıştırıp bir kaşık yuttururdu3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Bende bazen fairy bazen de finish kullanıyorum.Tablette en iyisi fairy ama boykot olduğu için alamıyorum şuan bingo 3 ü bir arada kullanıyorum yada Turkish kullanıyorum
3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
İkisinide yaptım dün maalesef işe yaramadıZencefilli limonlu çay içer eşim hep böyle zamanlarda, küçükken annem de bal karabiber karıştırıp bir kaşık yuttururdu
Pekmezi ısıtıp tereyağı mı atacağım içine bonusDut varsa kaynat hayal tereyağlı pekmezin içine karabiber koyup içebilirsin kaşıkla
Üşüttün mü?İkisinide yaptım dün maalesef işe yaramadı
Sirke iyi geliyor gargara yapıp iç. Ben ahsenin bi tonik var onu içince düzeldim o da sirkeli bişey3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Bilmiyorum ki cuma günü bogazım değişikti grip olucam sandım cumartesiden beri öksürük başladıÜşüttün mü?
Hemen bişey olmaz zaten devam et yap hepsini
Kesinlikle sirke iyi geliyor bal şerbetine zencefille katarım hepSirke iyi geliyor gargara yapıp iç. Ben ahsenin bi tonik var onu içince düzeldim o da sirkeli bişey
Suyla seyreltip mi içiyim sweetSirke iyi geliyor gargara yapıp iç. Ben ahsenin bi tonik var onu içince düzeldim o da sirkeli bişey
Anneme komşusu demiş benim öksürdüğümü söyleyince ben sevmem sirke normalde. Tabi o an gözüm görmedi. Ahsenin tonikte sirke zencefil zerdeçal elma özü karabiber var. Şükür o iyi geldi başta içmeyip çektiğime pişmanım çocuk bile içiyor daKesinlikle sirke iyi geliyor bal şerbetine zencefille katarım hep
Valla direkt olursa daha iyi 1 2 yemek kaşığı içSuyla seyreltip mi içiyim sweet
Benim öksürük dün yine başladı şekerciğim tam olarak ne yaptınAnneme komşusu demiş benim öksürdüğümü söyleyince ben sevmem sirke normalde. Tabi o an gözüm görmedi. Ahsenin tonikte sirke zencefil zerdeçal elma özü karabiber var. Şükür o iyi geldi başta içmeyip çektiğime pişmanım çocuk bile içiyor da
Benimde az az başladı efserim. Geçen ne yaptıysam kesmedi hafifletti ama şu beni iyileştiren oldu birazdan içcem yine. Sirke zencefil zerdeçal var içinde. Evde varsa bunlar katıp içebilirsinBenim öksürük dün yine başladı şekerciğim tam olarak ne yaptın
Alsam geç gelirBenimde az az başladı efserim. Geçen ne yaptıysam kesmedi hafifletti ama şu beni iyileştiren oldu birazdan içcem yine. Sirke zencefil zerdeçal var içinde. Evde varsa bunlar katıp içebilirsin
Bence iki sirkede olur. Sulandırmadan içebilirsen öyle içAlsam geç gelir
Sikeyi sulandıracamı?
Birde hangi sirke ?evde üzüm elma sirkesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?