Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Zencefilli limonlu çay içer eşim hep böyle zamanlarda, küçükken annem de bal karabiber karıştırıp bir kaşık yuttururdu😑

Bazılarımız soğuktan kızarıyor bazılarımız sararıyor bazılarımız pembeleniyor bazılarımız da mora çalıyor 🫠

Eklentiler

• 1000060035.jpg
    1000060035.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000060033.jpg
    1000060033.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000060032.jpg
    1000060032.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000060034.jpg
    1000060034.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 8
3 gündür öksürük basladı bu gece uyuyamadım ilaçta kullanamıyorum keçiboynuzu kaynattım içtim 2 gündür geçmiyor öneriniz var mı ?
Sirke iyi geliyor gargara yapıp iç. Ben ahsenin bi tonik var onu içince düzeldim o da sirkeli bişey

Kesinlikle sirke iyi geliyor bal şerbetine zencefille katarım hep
Anneme komşusu demiş benim öksürdüğümü söyleyince ben sevmem sirke normalde. Tabi o an gözüm görmedi. Ahsenin tonikte sirke zencefil zerdeçal elma özü karabiber var. Şükür o iyi geldi başta içmeyip çektiğime pişmanım çocuk bile içiyor da🙈

Anneme komşusu demiş benim öksürdüğümü söyleyince ben sevmem sirke normalde. Tabi o an gözüm görmedi. Ahsenin tonikte sirke zencefil zerdeçal elma özü karabiber var. Şükür o iyi geldi başta içmeyip çektiğime pişmanım çocuk bile içiyor da🙈
Benim öksürük dün yine başladı şekerciğim tam olarak ne yaptın 😔

DÜn naptım

🪆Mutfak topladım
🪆Zeytinyağlı fasulye makarna yaptım
🪆Pazı lahana haşladım bugün sarmak için hem de sararmasınlar poşette diye.
🪆Evi komple süpürdüm
🪆Banyoyu foşurdattım
🪆Çocuklarla ilgilendim

Back