- 10 Kasım 2024
- 1.015
- 5.759
- 73
- 30
Ay kız öyle içimden geldi dedim demese miydim. Endişeleneceğini akıl edemedim kusura bakma.Ay tüylerim diken diken oldu mesajına bugün şiddetli bi bel ağrısı ile uyandım beklemedeyim bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kız öyle içimden geldi dedim demese miydim. Endişeleneceğini akıl edemedim kusura bakma.Ay tüylerim diken diken oldu mesajına bugün şiddetli bi bel ağrısı ile uyandım beklemedeyim bakalım![]()
Estağfurullah canım öyle şey olur mu içine doğdu belkide du bakalımAy kız öyle içimden geldi dedim demese miydim. Endişeleneceğini akıl edemedim kusura bakma.
Hayırla sağlıkla al kucağına inşallahEstağfurullah canım öyle şey olur mu içine doğdu belkide du bakalım![]()
sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnAy tüylerim diken diken oldu mesajına bugün şiddetli bi bel ağrısı ile uyandım beklemedeyim bakalım![]()
en güzel vakitte kolayca kucağına almayı nasip etsin Rabbim canımEstağfurullah canım öyle şey olur mu içine doğdu belkide du bakalım![]()
bebegin ve sen sağlıklı olun inşallah saglikla kucağına Almati nasip etsin mevlâmEstağfurullah canım öyle şey olur mu içine doğdu belkide du bakalım![]()
Karar verdik evet Hamza koyacağız nasipseHayırla sağlıkla al kucağına inşallahisme karar vermiş miydinizzz :) isim konularını çok merak ederim
![]()
Ne güzel isim tek isim mi olucakKarar verdik evet Hamza koyacağız nasipse![]()
afiyet olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
İş başı yaptım kahvemi içiyorum![]()
Evet canım ben iki isim oldum olası sevmemNe güzel isim tek isim mi olucak❤
Aklıma uhud savaşı ve Hz Hamza geldi
RABBİM onların makamlarına ulaşmak imkansız ama inşallah cennette karşılaşmayı nasip etsin
Hamza ismiyle ve yüceliğiyle yaşasın![]()
Bende bazen bimden alırdım.Hanımlar geçen BİM’den bulaşık makine tuzu aldım ama mahvetti o kadar kötü yıkıyor ki makinam normalde başka markanın alıyordum bulamayınca alayım bunu dedım![]()
Tablette en iyisi fairy ama boykot olduğu için alamıyorum şuan bingo 3 ü bir arada kullanıyorum yada Turkish kullanıyorumBende bazen bimden alırdım.
Bir sorun yaşamadım.
genelde benimde tuzum normal marka ama tabletim iyi marka olur. Belkide ondan.