- 30 Ocak 2015
- 18.434
- 18.531
- 498
- 29
Sütlü yaptık biz hep bideHatmi çiçeği şıp diye kesiyordu beni bu sefer hiç etki etmedi sadece hafifletmisti. Ben sütsüz direkt suda demliyordum
![Ssero](/data/avatars/s/1185/1185701.jpg?1731302337)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütlü yaptık biz hep bideHatmi çiçeği şıp diye kesiyordu beni bu sefer hiç etki etmedi sadece hafifletmisti. Ben sütsüz direkt suda demliyordum
Pareeee ben gelip yemeyeyim diye mi bu kadar kıyma koyuyorsunVe yaprak sarma maratonuna başlıyorum
Haydi kolay gele bana
Sar sar sar makarayı
Çöz Çöz Çöz makarayı
şöyle de böyle de şak şak şak
Komşu geldi tak tak
Aslan geldi kaplan geldi tıp
yiğenim var onun şarkısı aklıma geldi
Pek sever teyzesinin bali
Eki Görüntüle 3542843
Anaaa ne alaka kiSütlü yaptık biz hep bideSsero demişti babası kücükken onlara yapıyomus gazete kağıdını buruşturup açıp göğsüne koyuyomus gece yatarken. Dün arda öksürmeye baslayınca yaptım bi kere daha yapmıstım gercekten kesti bilmiyorum ne alaka
![]()
Sütlü yaptık biz hep bideSsero demişti babası kücükken onlara yapıyomus gazete kağıdını buruşturup açıp göğsüne koyuyomus gece yatarken. Dün arda öksürmeye baslayınca yaptım bi kere daha yapmıstım gercekten kesti bilmiyorum ne alaka
![]()
Vegan mısın sen anaaaa kıymalı sarma dadından yenmezPareeee ben gelip yemeyeyim diye mi bu kadar kıyma koyuyorsun
Kolay gelsin bereketli olsun
Süt öksürüğü artırıyormuş ablamda yeğenime vermez hiç hastalık döneminde. Gerçi artık sütün faydalı olmadığını söylüyorlar daSaraçoğlu da suyla diyor süt öksürüğe iyi gelmezmiş
HAlam derdi öksürünce babannem karabiberli süt yaparmış sırtlarına gazete koyarmış geçermiş
Okurken öğürmüş gibisinHayyyy sizin sirkenize
Ben bu gibi şeyleri içerken öğürüyorum![]()
Vegan değilim sanırımVegan mısın sen anaaaa kıymalı sarma dadından yenmez
He buzağıların rızkıymış ama seviyorum neydimSüt öksürüğü artırıyormuş ablamda yeğenime vermez hiç hastalık döneminde. Gerçi artık sütün faydalı olmadığını söylüyorlar da
Vegan değilim sanırımama et ürünleri az az miktarda yiyorum
Bende severim yaaHe buzağıların rızkıymış ama seviyorum neydim![]()
Yani bi zararı var mı bilmiyorum ama işe yarıyor ciddenSütlü yaptık biz hep bideSsero demişti babası kücükken onlara yapıyomus gazete kağıdını buruşturup açıp göğsüne koyuyomus gece yatarken. Dün arda öksürmeye baslayınca yaptım bi kere daha yapmıstım gercekten kesti bilmiyorum ne alaka
![]()
Az az tüketiyorum ya alıyorumdur vitaminVitaminsiz kalman guzum
Yok ya ne zararı olsun sanki ilaçların yok mu geleneksel her şeye okeyim artıkYani bi zararı var mı bilmiyorum ama işe yarıyor cidden![]()
bende sık sık faranjit oluyorum, nasıl içiyosun bonusum sade sirkemiAhh annem derdi faranjiti vardı diyodum anne asit sirke nasıl iyi gelsin faranjite diye bi kaşık iç bak nasıl oluyo derdi.
Covid zamanı içmeye başladık 4 sene oluyo aynı annemin tarif ettiği gibi yapıyorumiyi geliyor yanmayı da alıyor
kolay gelsin parecim ,Ve yaprak sarma maratonuna başlıyorum
Haydi kolay gele bana
Sar sar sar makarayı
Çöz Çöz Çöz makarayı
şöyle de böyle de şak şak şak
Komşu geldi tak tak
Aslan geldi kaplan geldi tıp
yiğenim var onun şarkısı aklıma geldi
Pek sever teyzesinin bali
Eki Görüntüle 3542843