Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hatmi çiçeği şıp diye kesiyordu beni bu sefer hiç etki etmedi sadece hafifletmisti. Ben sütsüz direkt suda demliyordum
Sütlü yaptık biz hep bide Ssero Ssero demişti babası kücükken onlara yapıyomus gazete kağıdını buruşturup açıp göğsüne koyuyomus gece yatarken. Dün arda öksürmeye baslayınca yaptım bi kere daha yapmıstım gercekten kesti bilmiyorum ne alaka😂

✅Yatak odasını havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Küçük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim
✅Küçük banyoyu süpürdüm, sildim, banyo dolabını sildim
✅Ahsene kahvaltı hazırladım, yediriyorum

Ve yaprak sarma maratonuna başlıyorum 🥰🌺🌷

Haydi kolay gele bana👍

Sar sar sar makarayı :21:

Çöz Çöz Çöz makarayı :rapci:

şöyle de böyle de şak şak şak

Komşu geldi tak tak :KK73:

Aslan geldi kaplan geldi tıp :KK48:

yiğenim var onun şarkısı aklıma geldi
Pek sever teyzesinin bali :KK23::KK36:

Eki Görüntüle 3542843
Pareeee ben gelip yemeyeyim diye mi bu kadar kıyma koyuyorsun :63:

Kolay gelsin bereketli olsun

Sütlü yaptık biz hep bide Ssero Ssero demişti babası kücükken onlara yapıyomus gazete kağıdını buruşturup açıp göğsüne koyuyomus gece yatarken. Dün arda öksürmeye baslayınca yaptım bi kere daha yapmıstım gercekten kesti bilmiyorum ne alaka😂
Anaaa ne alaka ki 😂😂

Ben bide ayak tabanına vicks sürdüm yattım o da iyi gelir gibi olmuştu. Ay eskiden göğüse vicks sürüp gazete koyarlardı aklıma geldi 😂

Saraçoğlu da suyla diyor süt öksürüğe iyi gelmezmiş 🤷🏻‍♀️

HAlam derdi öksürünce babannem karabiberli süt yaparmış sırtlarına gazete koyarmış geçermiş

Saraçoğlu da suyla diyor süt öksürüğe iyi gelmezmiş 🤷🏻‍♀️

HAlam derdi öksürünce babannem karabiberli süt yaparmış sırtlarına gazete koyarmış geçermiş
Süt öksürüğü artırıyormuş ablamda yeğenime vermez hiç hastalık döneminde. Gerçi artık sütün faydalı olmadığını söylüyorlar da

Yani bi zararı var mı bilmiyorum ama işe yarıyor cidden 😃

Ahh annem derdi faranjiti vardı diyodum anne asit sirke nasıl iyi gelsin faranjite diye bi kaşık iç bak nasıl oluyo derdi.

Covid zamanı içmeye başladık 4 sene oluyo aynı annemin tarif ettiği gibi yapıyorum 🥺 iyi geliyor yanmayı da alıyor
bende sık sık faranjit oluyorum, nasıl içiyosun bonusum sade sirkemi

Ve yaprak sarma maratonuna başlıyorum 🥰🌺🌷

Haydi kolay gele bana👍

Sar sar sar makarayı :21:

Çöz Çöz Çöz makarayı :rapci:

şöyle de böyle de şak şak şak

Komşu geldi tak tak :KK73:

Aslan geldi kaplan geldi tıp :KK48:

yiğenim var onun şarkısı aklıma geldi
Pek sever teyzesinin bali :KK23::KK36:

Eki Görüntüle 3542843
kolay gelsin parecim ,
biz üzüm yaprağını zeytinyağlı seviyoruz, beyaz ve kara lahanayı kıymalı yaparım ,
herkesin zevki tabiki

Back