çok bilinen bi isimMerak ettim isminiz ne
Ula bunu da mı yazıyoruz. E ben hep yazarım o zamanSabah namazı sonrası tekrar uyudum️
Herkesler erkenden uyanmış bence erken uyanmak büyük iş bu işi yapamdığımı yazdım yaniUla bunu da mı yazıyoruz. E ben hep yazarım o zaman
Aa ne güzel nerenin muhacirisin abla ben Makedonya muhaciriyimaa ne güzel benim memleketim sayılır bende kırklareliliyim aslenve muhacirim
Aminnn aminnnn abla öğlen namazından sonra bende ismen dua ederek bağışlarımAllah razı olsun penyezim amin ağzına yüreğine sağlık bizim arkamızdanda okuyanlar olur inşallah
adı havva idi bende okurum birlikte bağışlarım inşallah
Sana bi şey olmasın .Size bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
bende baba tarafım bulgaristan göçmeni anne tarafım yunanistan ama çok eski 2. dünya savaşı zamanlarında gelmişler 1916 yılında anannem yoldamı doğmuş öyle bişe ,kızkardeşimin eşi bizim damat yugoslav göçmeni annesi babasıAa ne güzel nerenin muhacirisin abla ben Makedonya muhaciriyim
niye ne olduki gönülVazgeçilen mesaj
Ben erken uyanıyorum aslında ama çocuklar okula gittikten sonra yatak beni çağırıyorHerkesler erkenden uyanmış bence erken uyanmak büyük iş bu işi yapamdığımı yazdım yani
Bende hep bu soruyu soruyorum kim yapacak bu işleriBi iş yapmadım daha herkes kalkıp bi kenara geçiyor ben de çay içiyorum bakalım kim yapacak işleri
Bugün bende üşengeç olmak istemiyorum ama oğlumu yedirdim kendim de yedim eşimin de işi vardı erken gitti bugünBen erken uyanıyorum aslında ama çocuklar okula gittikten sonra yatak beni çağırıyor
İşlere başlarken haber et beraber yapalımBi iş yapmadım daha herkes kalkıp bi kenara geçiyor ben de çay içiyorum bakalım kim yapacak işleri
Memleketli sayiliriz beyaaa ne güzel benim memleketim sayılır bende kırklareliliyim aslenve muhacirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?