- 11 Nisan 2007
- 85.070
- 495.513
- 1.223
Geçen komşum söyledi, pilav yapıp dondurucuya atıyormuş bi yere gideceği zaman kocası yesin diye. Şaşırdım
Annem de kavanoza koyup bırakmıştı babama konserve yapar gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen komşum söyledi, pilav yapıp dondurucuya atıyormuş bi yere gideceği zaman kocası yesin diye. Şaşırdım
Çok şaşkınım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezAnnem de kavanoza koyup bırakmıştı babama konserve yapar gibi
sarma da koymuştu kavanoza sulu yemeklerin hepsini zatenÇok şaşkınım kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Benim dünürümde yeni pişen yemeği kaynar kaynar cam kavanoza koyup kapağını kapatıyo konserve gibi dolaba koyar daha sonra yemek için bayatlamıyomuş öyleAnnem de kavanoza koyup bırakmıştı babama konserve yapar gibi
Ne hamarat kadınmış mekanı cennet olsun inşAllah. Bi okuyalım adı geçmişken bonusumsarma da koymuştu kavanoza sulu yemeklerin hepsini zaten
Neyse abla balıktan sonra silecektin zatenSizi, okucam yazıcam diye sütü unuttum azcık taşmış Ocak'ta battı daha balık ve çorba yapıcam
Bunu arkadaşımda demisti oda tavuk pirzolayı koyuyomus tuz karabiber bende merak ediyorum ama düdüklüde cesaret edemedimDüdüklü Tencerede Tavuk Tandır - Nefis Yemek Tarifleri - #3074097
Düdüklü Tencerede Tavuk Tandır Tarifi nasıl yapılır? 16.580 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Ben fazladan sarımsak, kekik ve köri atıyorum biraz. Bi de dibinde biraz su katıyorum bazen yapışabiliyor benim düdüklüde. Normalde kendi sulanıyor zaten.
Pilavdan zehirlenenler olmuş bende bunu duyunca ertesi gün yemeye bile korkar oldumGeçen komşum söyledi, pilav yapıp dondurucuya atıyormuş bi yere gideceği zaman kocası yesin diye. Şaşırdım
Bunu bdv de yazsan varyaaaaaGeçen komşum söyledi, pilav yapıp dondurucuya atıyormuş bi yere gideceği zaman kocası yesin diye. Şaşırdım
Nego niye girmiyorsa yaa. En son oğlum için yazmıştı bana ara ara giriyor sanıyordun en son nisanda girmişYemekten sonra ocağı silmedim diye Nego şaşırmıştı o aklıma geldi
Ortalığı karıştırma fikri çık aklımdanBunu bdv de yazsan varyaaaaa
Sütü bozmaz mi onlarAman dikkat et sarımsak sirke falan ye iç
Sirke kaya tuzu ve su ama ölçü söyleyemicimmmKızlar mor lahanayı kavanoza koyucam ne katılır içine limon ve tuz mu sadece
Babam limon tuzuda atıyodu öyle ovuyodu iyice dolduruyodu kavanozaKızlar mor lahanayı kavanoza koyucam ne katılır içine limon ve tuz mu sadece
Sarımsak cok yersen bozar. Cocuga acı acı gitmesin sütün tadıSütü bozmaz mi onlar
Heeee o mesele var hiç bilgim yokSütü bozmaz mi onlar