İnşallah alışırım. Bekarlıgımdan beri sürekli sürdügüm icin makyaj sac oje evden dışarıda cıkmasam bile her gün makyajımı sacımı yapıyorum alısması zor oluyo bana hep pes ediyorum.Allah kabul etsin ibadetlerini namazlarını
Bi tanıdığım regli döneminde her gün değişik oje sürerek nefsini zamanla yendi.
Deneyebilirsin belki zamanla sende alışırsın
Bende uzun uzun yazmayı hic sevmiyorum hep ses atarım anlatacagım sey uzunsaSelamlar hatunlar
Bugun o kadar hızlı yoğun tuhaf ki
Pilates
Pazar
Okul
Gittim geldim
Uzun uzun görüntülü konuşmalar yaptım.
Tel görüşmeleri de.
Alakasız bir sürü mesajlaşma da.
Kek yaptım
Yemek yaptım
Şimdi bebemi oyun salonuna getirdim yarın kalabalık olur bugunden eğlensin dedik
Kafam kazan....
Kabul günümdü zaar. Pek çok insanla konuşunca beynim yanıyor.
Bi moralsiz gibiyim, kötü bişey de yok aslında ama neyse.
Ses kaydı olsa size atardımhiç yazasım yoktu.
Yine de epey yazmışım
Okuyana sağlık
Görüşürüz bi toparlıyım kendimi.
Püüü 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ben resmen öylesine izlerim dizi filmi hiç aklımda kalmaz replik falan
Bende de aynı şekildeErkenden yiyip yattıgımda şu açlık olmuyo
Doğumdan sonra hemen hemen herkeste olan bir şey. Vitamin değerlerine baktırdın mı normal olsa bile dökülme oluyor. Bi süre sonra azalıyor. Ben bir kaç şampuan kullanıyorum iyi geliyor gibiBugün egenin doktor kontrolü var nedense stres yaptm o yüzden hiçbir iş yapmadm
Bu arada doğum yapalı 3 ay oldu saçlarım çok dökülüyor ne iyi gelir fikrinizi varmi
Haini dışarda arama komplo resmenOturur beraber yersiniz baloncuk boşver o da bişey mi benimki bu ara düzenli spor yapıyor dambıl falan o biçim dün gitmiş kendine hafif bi tatlı almış ben başka bisey istemiştim onu da fazlaca almış 4 kisiye yeter. Niye bu kadar aldin diyorum neymiş yiyebilcegimi düşünmüşyalan yok yedim bu arada
Ama yani planı görüyor musun daha yemicem şu an bunu tatlıyı yerken yazıyor olmam da ne bileyim
Akşam yazıp gönderememişim
Yok neden bozsun akşam öğünü hafif tutalım bol suuuSabah hastane işimiz vardı o yüzden kahvaltı yapmadın gittik geldim simit aldım :))
Simit yiyom ama bence bu diyeti bozmuyor. Ben öyle hissetmiyorum.
Gonulmeyvesi
ilknurrr22
mavibaloncuk
Bende bilirim ama bazı replikler kendini hatırlatıyoPüüü 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ben resmen öylesine izlerim dizi filmi hiç aklımda kalmaz replik falaneşimde sevdiği dizilerdeki repliklere kadar bilir
Ay benimki de öyle gider en sevdiğim şeyleri alır diyetteyken demek ki hepsi aynıHaini dışarda arama komplo resmen
Maşallah canım Allah kabul etsinnArdaya kahvaltı hazırladım okula götürdüm
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Banyo yaptım
Saçıma fön cektim
Tuvaletleri ve lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım
kahvaltı hazırladım bize yedik kaldırdım
Buzlugu düzenledim
Metenin odasının şeklini degistirdim bazasının altını süpürdüm sildim toz aldım
Yogurt corbası yaptım
Cocuklara visne suyu kaynattım
Evi süpürdüm
Nohut pilav yapcam akşama
Bugun sabah namazını ve ögleni kıldım hiç kılmamaktansa kılabildigim kadar kılmayı tercih ediyorum bu aralar.
Zaafım oje sürmek iste ondan vazgeçemedigim icin oluyo bunlar hep
Sanırım 6. Aydan sonra bitiyormuş dökülme vitaminlerle normal çıkmıştıDoğumdan sonra hemen hemen herkeste olan bir şey. Vitamin değerlerine baktırdın mı normal olsa bile dökülme oluyor. Bi süre sonra azalıyor. Ben bir kaç şampuan kullanıyorum iyi geliyor gibi
Evet evet. Benim hamilelik öncesi de dökülmem olduğu için tamamen kesilmedi eskiye dönmüştüSanırım 6. Aydan sonra bitiyormuş dökülme vitaminlerle normal çıkmıştı
Evet canım bugündü misafir gibi değil aslında her hafta kv de toplanıyoruz onlar rahat gelemiyolar herkese böyle iyi oluyor.Bonus bugün müydü misafirinnnn
Limonsuz nere gitti ki acep
E postayla ilgili bi sıkıntı olmuş .Limonsuzzcay nerdesin sen niye banlandın acaba
Yok neden bozsun akşam öğünü hafif tutalım bol suuu
Haaa geçenlerde benimde olmuştu hoş geldin gözümE postayla ilgili bi sıkıntı olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?