Gözlemle bakalım...Kafam karıştı pinhan gece o kadar ağlamaya sonra ben yanında yattım gece tekrar uyandı su istedi ağrıyor mu diye sordum yoo dedi gayet keyifliydi. Biraz önce uyandı yine sordum ayağında ki çook küçük bi yarayı göstererek bura acıdı ama şuan acımıyor dedi.
Acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım.
Bugün götüreyim diyordum ama bi kaç gün bi bakayım yine aynı şey olacak mı
Yeni ayazlar yükleniyor
Geldi baya ya maşallah zaman çabuk geçiyorgünaydın, lora bebiş nasıl ele avuca geldimi ne tatlıdır şimdiagucuklar da yapar
Kız dyson alsın onunla da servis çekerim
Ay bu kurtları göre göre dün rüyamda uluyordum ayağımda da yavru kurtKurt evli arkadaşlarından gördü ve yeterince ayaz yedi birde kurt koca ayazı yemek istemedi artık vazgeçti kurt adam bulmaktan ....evliler düşünsün dedi
Eki Görüntüle 3537360
Bende hiç hazır börek pişirmemiştim4 Tane milföy videosu izledim
Yarın günde sıra bende börek yapacağım sanırım.
Biraz uğraştırıcı ama değer hazırları çok uygun insan huzursuz oluyor ne var içinde bu kadar uygun diye
Öyle çok ki kurt şeyleri varkiAy bu kurtları göre göre dün rüyamda uluyordum ayağımda da yavru kurt
Ay gördüm onuÖyle çok ki kurt şeyleri varki
En çok şeye güldüm.gülüyorum da
Kurtlar.ocakta çok kalınca dipleri tutmuş
Kimmis bu aynı işleri yapmışızBu arada profil resmime kendim alışamadım
Yazınca bu kim diyorum bi ismi okuyana kadar o yüzden yine değiştiricem haberiniz olsun
Ama öyle olunca bişey yapmamış gibi hissettim kendimi
Evet doğru bide vaktim yoktu gerçekten kolayıma geldi yanigüzel kardeşim bir zeytin bile ikram etsek gönülden olduktan sonra zeytinin nerden geldiğinin ne önemi var?
Biz ev hanımları olarak böyle yaparsak başkalarına o zaman misafir ağırlamayı şova dönüştürüyolar diye kızmayacağız
Bende yatıyorum bide camı açtım başlangıç olsun diye dondumGonulmeyvesi ben de geliyorum maratona.
Bu ara yatıyorum içimden yatmak geliyor içimi dinliyorumkalkıp bir çeki düzen vereyim eve
Aynen yaaKimmis bu aynı işleri yapmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?