- 13 Ağustos 2022
- 6.498
- 27.261
- 478
Nane Limon Kabugu geçmiş olsun nane Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Nanecim.Herkes iyidir inşallah
Kv tansiyondan hastaneye yatmıştı ya kaynımın çalıştığı hastaneye getirdik sık sık tansiyon yükselince damar tıkanıklığı varmış anjiyo yapıldı 3 stent takıldı şimdi iyi
bir süre o sebeple yoktum biraz daha buradayım
dua edin bana herşey yolunda gitsin
Yoruldum son senelerde biraz olumlu güzel şeylere ihtiyacım var
Ay buna cevap vermeden edemicem. Dün akşam gene modum çok düşüktü nerdeyse 3 saat ağladım sızlandım. Sonra oturdum donas yedim ya şaka gibi bi hayat sjsjSAatimi 11 e kurayım diyodum 3 dk kalmış bi video izledim ağladım zırladım sonra güldüm ne değişik bir canlıyız
Geçmedi ama güzel temizlik yaptım yaparken ağrıdığını hissetmedim, şimdi kahvaltı yapayın die oturdum ağrıyorGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canımHerkes iyidir inşallah
Kv tansiyondan hastaneye yatmıştı ya kaynımın çalıştığı hastaneye getirdik sık sık tansiyon yükselince damar tıkanıklığı varmış anjiyo yapıldı 3 stent takıldı şimdi iyi
bir süre o sebeple yoktum biraz daha buradayım
dua edin bana herşey yolunda gitsin
Yoruldum son senelerde biraz olumlu güzel şeylere ihtiyacım var
Zaten oturunca başlıyor ağrılarGeçmedi ama güzel temizlik yaptım yaparken ağrıdığını hissetmedim, şimdi kahvaltı yapayın die oturdum ağrıyor
Maşallah kolay gelsin .Hava güzel biraz yürüdüm market turladım.
Oğlumu aldım geldim
Mutfağa girdim
Yemek düşünmeye başlamadan önce bir kahve koydum ocağa, cezvede bak dikkat çekerim
Çatal kaşık bıçak servis şeysileri olan çekmeceyi boşalttım düzenliyim, siliyim falan.
Kolay gelsin efserim ben dün bitirdim. Hem mutfak hem ben rahatladımMutfak dolaplarına giriştim öyle bir esti
saymadım 3-5 tane değil dolaplar
İki bölümlü bir kısmı sildim bakalım heflediğim yerler bitecekmi
Düşürme modunu loramm kendine iyi gelen bir şey yap ve moralini yükselt.Heyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Evet kızıl goncaları izliyorum 15 dk kaldı kalkcamZaten oturunca başlıyor ağrılar
Biz toplu silim yaptığımızda sen silmemiş miydin efsooMutfak dolaplarına giriştim öyle bir esti
saymadım 3-5 tane değil dolaplar
İki bölümlü bir kısmı sildim bakalım heflediğim yerler bitecekmi
Modunu düşeren her neyse yaz bir kağırda bu bir isimde olabilir kısa olsun yak bir kasenin içinde onu seyret bacımsu sonra küllerini klozette at gönder hak ettiği yereHeyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Başlayamadım ev biraz hareketli yanar dönerliydi dün yasını tutum bugünde ya bismilllah dedimBiz toplu silim yaptığımızda sen silmemiş miydin efsoo
Yapınca bende RahhatlıyacağımKolay gelsin efserim ben dün bitirdim. Hem mutfak hem ben rahatladım
Düşürme modunu loramm kendine iyi gelen bir şey yap ve moralini yükselt.
Anladım beybi Allâh kolaylık versin inşallah yormadan bitsinBaşlayamadım ev biraz hareketli yanar dönerliydi dün yasını tutum bugünde ya bismilllah dedim
Ne yapalım hepten ölek mi bi sarsılıp devam ediyoruzAy buna cevap vermeden edemicem. Dün akşam gene modum çok düşüktü nerdeyse 3 saat ağladım sızlandım. Sonra oturdum donas yedim ya şaka gibi bi hayat sjsj