• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkes iyidir inşallah 🤲
Kv tansiyondan hastaneye yatmıştı ya kaynımın çalıştığı hastaneye getirdik sık sık tansiyon yükselince damar tıkanıklığı varmış anjiyo yapıldı 3 stent takıldı şimdi iyi
bir süre o sebeple yoktum biraz daha buradayım
dua edin bana herşey yolunda gitsin
Yoruldum son senelerde biraz olumlu güzel şeylere ihtiyacım var
Geçmiş olsun Nanecim.
Allah selametlik versin, dinlenme kafa dağıtma fırsatı versin sana da.

Hava güzel biraz yürüdüm market turladım.
Oğlumu aldım geldim
Mutfağa girdim
Yemek düşünmeye başlamadan önce bir kahve koydum ocağa, cezvede bak dikkat çekerim😄😎
Çatal kaşık bıçak servis şeysileri olan çekmeceyi boşalttım düzenliyim, siliyim falan.

SAatimi 11 e kurayım diyodum 3 dk kalmış 🫠 bi video izledim ağladım zırladım sonra güldüm ne değişik bir canlıyız
Ay buna cevap vermeden edemicem. Dün akşam gene modum çok düşüktü nerdeyse 3 saat ağladım sızlandım. Sonra oturdum donas yedim ya şaka gibi bi hayat sjsj

Herkes iyidir inşallah 🤲
Kv tansiyondan hastaneye yatmıştı ya kaynımın çalıştığı hastaneye getirdik sık sık tansiyon yükselince damar tıkanıklığı varmış anjiyo yapıldı 3 stent takıldı şimdi iyi
bir süre o sebeple yoktum biraz daha buradayım
dua edin bana herşey yolunda gitsin
Yoruldum son senelerde biraz olumlu güzel şeylere ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım💐

Son düzenleme:
😎Kızımın ve bizim nevresim değiştim.
😎Yatakları süpürdüm.
😎Yerleri sildim süpürdüm.
😎Halıları değiştim niye bilmiyorum.
😎Oturma odası koltuk ve yer süpürdüm, yeri sildim.
😎Koltuk örtüleri tekrardan aramıza katıldı.
😎Oranında halısını değiştim ve koltuğun şeklini değiştim.

Kahvaltı yapıp kaldığımız yerden devam.

Mutfak dolaplarına giriştim öyle bir esti 😏
saymadım 3-5 tane değil dolaplar
İki bölümlü bir kısmı sildim bakalım heflediğim yerler bitecekmi 😏
Kolay gelsin efserim ben dün bitirdim. Hem mutfak hem ben rahatladım
Heyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Düşürme modunu loramm kendine iyi gelen bir şey yap ve moralini yükselt.

Heyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Modunu düşeren her neyse yaz bir kağırda bu bir isimde olabilir kısa olsun yak bir kasenin içinde onu seyret bacımsu sonra küllerini klozette at gönder hak ettiği yere

Back