- 13 Ağustos 2024
- 1.593
- 2.763
- 48
Geçmiş olsun canm iyidir inşallahHayırlı pazarlar olsun
Gece oğlum ateşlendi yarı uyku yarı uyanık geçirdiksabah namazı sonrası biraz daha uyudum 9 30 da uyandım ️
Elhamdülillah şimdi daha iyi
Güzel bi haftasonuna kahvaltısı hazırladım️
Kahvaltıyı yaptık eşim gitti️
Oğluma da yedirdim pek iştahı yok şurup içirdim️
Şuan mutfak dağınık derin bi temizlik istiyor her yer
Ama aşırı da uykum var
Bakalım birazdan kalkarım inşallah
Tabi ki iş yapınca bakıyorlar ki pratik ne lazımsa ihtiyaçSorma yaaa terapi gibi geldi temizlik yapmaya sevk etti iyiceben aylardır diyorum buharlı al diye ne gerek var diyordu beyefendi. iş yapınca gördü ki ihtiyaçmış zor geldi tabi. Bende dedim al kullan bi zahmet
Saç açıcıya ihtiyaç yok başka olursa, gönder gelsin çekinme
Evet ya hiç sevmem bide canım tatlı acır açılmazGeçmiş olsun gönül
Hahaha benimde çok dolaşır. Benim kullandıgım spreyden aşırı memnunum biri urban care digeride ashley joy un saç açıcı spreyi. Urban bide benim sacımı cok hızlı uzattı geçen sene
Kek falan götürüyorlarsa cupcake olabilir. Sandviç ekmeği yapıp sandviç yapan vardı geçen görmüştümBugun hic bisey yapmıcaktım sözde
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Tuvaletleri yıkadım
Makineye çamaşır attım bitti kurutmaya atcam
Arda’ya ödev yaptırdım
Öglen yemeklerini yediler
Simdide akşam yemegi yapcam inşallah
Öyle bi uyku bastırdı ki kalkasım yok
Bide Arda’nın beslenmesine ne yapsam diye düsünüyorum önerilere açığım
Kıvırcık yada dalgalı mı saçlarınEvet ya hiç sevmem bide canım tatlı acır açılmaz
Islak kek yaptım akşamdan hamur yogurup sabah pişi yapmayı düşünüyorum. O sandvic ekmeklerini görüyorum ama benim oglan ne peynir yiyo ne salatalık ne domates. O kadar hic bisey yemiyo ki ne koyacagımı şaşırıyorum. Dört gözle meteye beslenme hazırlıgı yapmayı bekliyorumKek falan götürüyorlarsa cupcake olabilir. Sandviç ekmeği yapıp sandviç yapan vardı geçen görmüştüm
A.s nerdesin kaç gündürNaber kızlar selamün aleyküm
Bende bilmiyorum ki her konuda olduğu gibi buraya gelme konusunda da çok tutarsızımA.s nerdesin kaç gündür
Ben de az geldim sıkıntı yokBende bilmiyorum ki her konuda olduğu gibi buraya gelme konusunda da çok tutarsızım
Herkes o makinadan mı aldı yoksa sweet yüzündenBen de az geldim sıkıntı yok
Bütün gün buharlı şeyi şey yaptılar burda zaten zemin kaygandı
Yaptığınız temizlikleri okumayacagim zira canım çok istiyo
İş mi yapmak istiyo canınYaptığınız temizlikleri okumayacagim zira canım çok istiyo
Evet sabun koklamak istiyorumİş mi yapmak istiyo canın
Dalgalı saçlarım. Önceden daha çok dalgalıydı ama. Bide ince telli tararken bi yandan diğer taraf karışıyorKıvırcık yada dalgalı mı saçların
Islak kek yaptım akşamdan hamur yogurup sabah pişi yapmayı düşünüyorum. O sandvic ekmeklerini görüyorum ama benim oglan ne peynir yiyo ne salatalık ne domates. O kadar hic bisey yemiyo ki ne koyacagımı şaşırıyorum. Dört gözle meteye beslenme hazırlıgı yapmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?