- 2 Ağustos 2013
- 35.545
- 109.135
- 798
Aleykümselam nerdesin yahu sesin yokNaber kızlar selamün aleyküm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam nerdesin yahu sesin yokNaber kızlar selamün aleyküm
Evet sabun koklamak istiyorum
Ben okumadan begendim cay icip çekirdek çitliyorum kendime vicdan azabı cektirmek istemiyorumYaptığınız temizlikleri okumayacagim zira canım çok istiyo
Neden ben nedeeeeen limonsuzun da var papatya ablanın da varHerkes o makinadan mı aldı yoksa sweet yüzünden
Anaaa yemekli değil de yemekli mi oldular sonradanEvi toparladım
Kek yapicam misafirm var derken
Misafirler geç geldiği için yemekte yediler tabi ben hazırlıksız
Yemek sonrası ikramliklar çay faslı
Birazdan ütü
Sonrası artık bir kahveyi hakettim
Kuaför isyan etmisti bi kere bu nasıl sac arkadaş tarıyorum kenara alıyorum diger tarafı tarayıp gelene kadar tekrar dolaşıyo diye benim sacım cok bide bu saça her gün fön cekiyorum ugrasıpDalgalı saçlarım. Önceden daha çok dalgalıydı ama. Bide ince telli tararken bi yandan diğer taraf karışıyor
Mete maşallah iştahlı o zaman. Benim kızda seçici. Şükürler olsun şimdi çok çok iyi geçen seneler fenalardaydım
Senin gibi güzel tanıtım yapamıyolar şekercigimNeden ben nedeeeeen limonsuzun da var papatya ablanın da var
Ahahah ay benimki de öyle işte maşallah valla ben hiç bir şey yapmıyorum saça artık bana da kuaförün biri maşa yapıyordu bi kere uzundu bide o zaman kaç saat yaptı ince maşa. Kadın dedi ki bi daha gelme banaKuaför isyan etmisti bi kere bu nasıl sac arkadaş tarıyorum kenara alıyorum diger tarafı tarayıp gelene kadar tekrar dolaşıyo diye benim sacım cok bide bu saça her gün fön cekiyorum ugrasıp
Mete cok seçici değil diyim mesela geçen pırasa yaptım yemem dedi ama bi tabak yedi. Yemek zorunda ardaya bunu uygulayamadım. Gazlı icecek mete hic icmedi tadını bilmiyo evet yaşı daha 4 ama Arda o yaşta içiyodu bazen suyla felan karıştırıp çünkü kvdelerle sık görüsüyoduk cocugu aglatma ver suyla karıştır bisey olmaz diye diye verdirmislerdi. Mete de müdahele ettirmiyorum kimseye bide 20 yasında anne olmusum cahillik Arda’m cahilligime geldi
Ahahahah valla çok aşırı beğendiysem kendi malım gibi övüyorumSenin gibi güzel tanıtım yapamıyolar şekercigim
Sopa istiyosun
Aynenn sabahtan 1 2 yemek yapmıştık artık Allah ne verdiyse artıkAnaaa yemekli değil de yemekli mi oldular sonradan
İşte ben Arda ‘ya yemeyince pes ettim tekrar tekrar vermedim ne yiyosa onu yaptım. Simdi yedigi sayılı pilav makarna sebze corbası bezelye bu kadar zorla yerse bi tarhana corbası yer yogurt corbası bide ama yemeklerden yedigi hic bisey yok. Kahvaltıda hafta ici her gün yumurta haslıyorum onu yiyo ama peynir zeytin bal pekmez hic birini agzına sürmez. Beslenmeye bisey koyarken ne yapacağımı sasırıyorum bisey yemiyo ki koyuyum.Ahahah ay benimki de öyle işte maşallah valla ben hiç bir şey yapmıyorum saça artık bana da kuaförün biri maşa yapıyordu bi kere uzundu bide o zaman kaç saat yaptı ince maşa. Kadın dedi ki bi daha gelme bana
Heee anladım demek istediğini. Ahsene bende öyle yapıyorum yemem dediği şeyi bi şekilde yediriyorum oyalarak geçen yemiştin ya falan diyorum. Karışan olunca da sıkıntı. Yeğenim 7 yaşında yediği yemek yok resmen sayılı 4 5 tane ancak. O da annem ve ablam yüzünden öyle oldu. Ben de onu göre göre dedim böyle olmamalı. Ahsen yoğurt çorbası sever annem yemediğinde falan onu yap diyordu yesin de ne yerse yesin kafasında. Dedim hayır. Şükür şimdi aşırı iştahlı olmasa da yaptığımı yediriyorum inşallah böyle devam eder. Başlarda baya sıkıntılı hiç yemiyordu çünkü
Ahahahah valla çok aşırı beğendiysem kendi malım gibi övüyorum
Ayy kötü olmuş ama yemeğin varmış yine iyi bariAynenn sabahtan 1 2 yemek yapmıştık artık Allah ne verdiyse artık
Yeğenim de öyle bişey koyamıyorlar beslenmeye yumurta ağzına sürmez. Peynir yemez bazen belki. Aşırı zeytin sever. Patates kızartması, sucuk kahvaltı bu ikisi. Yemek de pilav makarna tavuk bazen köfte ve et o da değişiyor. Nohut mercimek çorbası falan yerdi şimdi yok. Yemeyince de sıkıntı gerçekten ya ne yapsam diye düşün dur aynı şeyler hepİşte ben Arda ‘ya yemeyince pes ettim tekrar tekrar vermedim ne yiyosa onu yaptım. Simdi yedigi sayılı pilav makarna sebze corbası bezelye bu kadar zorla yerse bi tarhana corbası yer yogurt corbası bide ama yemeklerden yedigi hic bisey yok. Kahvaltıda hafta ici her gün yumurta haslıyorum onu yiyo ama peynir zeytin bal pekmez hic birini agzına sürmez. Beslenmeye bisey koyarken ne yapacağımı sasırıyorum bisey yemiyo ki koyuyum.
Eşim yemek yiyelim dediğinde böyle kaldım bir ön saniye ayarladık birseylerAyy kötü olmuş ama yemeğin varmış yine iyi bari
Evet bi yemek yapıyorum evde biz 3müz beraber yiyoruz Arda ne yiyecek diye düşünüp duruyorum. Corba icse bi yanında ne ekmek yer ne yoğurt boş boş yarım kase anca. Nohut tavuk köfte onları yiyo bak ama yedigini bi görsen azıcık Mete ondan cok yiyo porsiyon olarak.Yeğenim de öyle bişey koyamıyorlar beslenmeye yumurta ağzına sürmez. Peynir yemez bazen belki. Aşırı zeytin sever. Patates kızartması, sucuk kahvaltı bu ikisi. Yemek de pilav makarna tavuk bazen köfte ve et o da değişiyor. Nohut mercimek çorbası falan yerdi şimdi yok. Yemeyince de sıkıntı gerçekten ya ne yapsam diye düşün dur aynı şeyler hep