- 2 Ağustos 2013
- 35.532
- 109.064
- 798
Çok model varmış izleyip, eşim bakıyor. Fakirin bir modeline karar verecek gibi duruyor. Dedim kullanacak olan sensin içine sineni alKoltuk, fayans, lavabo, dolap, kapı, yatak, petek, mermer, ocak bunlarda denedim. Ben ocakta pek memnun kalmadım ama üstüne düşmedim ses çok çıkardı akşamdı bi daha da denemedim. Diğerlerinden memnunum
Halı, ayna, cam, duşakabin bunlarda denemedim. Cam yüzeyde korktum patlar falan diye kullanımı yazıyordu ama hatırlamıyorumyoutube a kodunu yazıp bak abla bir sürü videolar vardı ben almadan izlemiştim
Hiç merak etmiyorum amaaa sen yinede yaz bakalımAhahahah ayyçok memnun kaldığım bir şey daha var bunu da herkese söylemek istiyorum mesela
Acaba nedir nedirAhahahah ayyçok memnun kaldığım bir şey daha var bunu da herkese söylemek istiyorum mesela
Geçmiş olsun canımHayırlı pazarlar olsun
Gece oğlum ateşlendi yarı uyku yarı uyanık geçirdiksabah namazı sonrası biraz daha uyudum 9 30 da uyandım ️
Elhamdülillah şimdi daha iyi
Güzel bi haftasonuna kahvaltısı hazırladım️
Kahvaltıyı yaptık eşim gitti️
Oğluma da yedirdim pek iştahı yok şurup içirdim️
Şuan mutfak dağınık derin bi temizlik istiyor her yer
Ama aşırı da uykum var
Bakalım birazdan kalkarım inşallah
Valla videolar terapi gibi demi çok güzelÇok model varmış izleyip, eşim bakıyor. Fakirin bir modeline karar verecek gibi duruyor. Dedim kullanacak olan sensin içine sineni al
Hiç merak etmiyorum amaaa sen yinede yaz bakalımgeliyor gelmekte olan gönder neymiş
Saç açıcı sprey benim saçlarım ince telli ve hafif dalgalı aşırı dolaşır banyo sonrası 2 fıs oh mis acısız tarama
Saç açıcı sprey benim saçlarım ince telli ve hafif dalgalı aşırı dolaşır banyo sonrası 2 fıs oh mis acısız tarama
Ahahahah
At bakalım bacım at merak ettik bi kereAhahahahvalla kadınız hepimiz kız çocuklarınız var lazım olabilir
Ahahah atıyorumAt bakalım bacım at merak ettik bi kere
Sorma yaaa terapi gibi geldi temizlik yapmaya sevk etti iyiceValla videolar terapi gibi demi çok güzelahahah ayy iyi demişsin abla
Geçmiş olsun gönülHayırlı pazarlar olsun
Gece oğlum ateşlendi yarı uyku yarı uyanık geçirdiksabah namazı sonrası biraz daha uyudum 9 30 da uyandım ️
Ama aşırı da uykum var
Hahaha benimde çok dolaşır. Benim kullandıgım spreyden aşırı memnunum biri urban care digeride ashley joy un saç açıcı spreyi. Urban bide benim sacımı cok hızlı uzattı geçen seneValla videolar terapi gibi demi çok güzelahahah ayy iyi demişsin abla
Geçmiş olsun canım şimdi iyidir oğlun inşaAllahHayırlı pazarlar olsun
Ama aşırı da uykum var
Sivas'ta oturuyorum canımBen de uzağım herkese ayda yılda bir geliyo ailem seni anlıyorum
Sen hangi şehirdeydin (geliyor yine bizim sorgu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?