Çok şükür iyi olmana sevindim canımİyiyim çok şükür canm teşekkür ederim sorduğun için
Ay komşum bi küçük yabani üzüm gibi birşey getirmişti kaynatıp iç kansızlığa iyi gelir dedi bende günde 1 bardak yapıp içtim ondan mı oldu bilmiyorum ben durduk yere bi terliyorum bi tuhaf oldum bıraktım içmedim düzeldi..
Evet canım öyle oluyor olsunBebiş olunca o özleniyor ev halkı değil
Yabancı değilmiş yarın birlikte birşeyler hazırlarsınız
O sırada içmiyordum ama şimdi kansızlık için ilaç kullanıyorum..Çok şükür iyi olmana sevindim canım
Aaa niye öyle oldu acabaayriyeten İlaç kullaniyo musun kansızlık için
Ohh eline sağlık daha nolsunEvet canım öyle oluyor olsun
Aynen yabancı değil şükür sorun etmez zaten rahatım o konuda yine de ayarladım biseyler akşamdan tatlı yaptım kısır yapicam birazdan bi de buzluktan biseyler indiricem tamamdır
Ben de uzağım herkese ayda yılda bir geliyo ailem seni anlıyorumOhh eline sağlık daha nolsun
Ben gurbetteyim ya kuzenlerimin gelmesini çok isterdim
Koltuk, fayans, lavabo, dolap, kapı, yatak, petek, mermer, ocak bunlarda denedim. Ben ocakta pek memnun kalmadım ama üstüne düşmedim ses çok çıkardı akşamdı bi daha da denemedim. Diğerlerinden memnunumBu makine benim isteklerimi karşılar mı
koltuk, fayanslar, duvar, duşakabin, lavabo, cam, halı, dolap, kapı, ayna, yatak, petek,mermerler, ocak aspiratör, .....her yerde kullanmak istiyorum
Çok mu istedim
Ahahahah ayyAlmayan kalmayacak yinebari bi gelir elde etsen tanıtımını yapıyosun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?