- 2 Ağustos 2013
- 35.520
- 109.005
- 798
Ahahaha valla öyle oldu sürekli bi bişeyleri övüyoruzYine bir tanıtıma denk geldim heralde bizim topiğin infulunzırı da sen
Evet aynen.Tövbeeee kuymak mı istediler. Allah misafirin de hayırlısını versin yahu
Eşimin halasının kızı yani eşimin kuzeni oluyor .Nasıl misafirmiş buhadi bilip güzel yapsan neyse de bilmediğin bişeymiş sonuçta, başkasından istenir mi
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu makine benim isteklerimi karşılar mıpirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Afiyet şifa olsun yarasın bonusum
Para kazanıyorsa bizi de görsün bariYine bir tanıtıma denk geldim heralde bizim topiğin infulunzırı da sen
Her yerde denemedim aslında.Bu makine benim isteklerimi karşılar mı
koltuk, fayanslar, duvar, duşakabin, lavabo, cam, halı, dolap, kapı, ayna, yatak, petek,mermerler, ocak aspiratör, .....her yerde kullanmak istiyorum
Çok mu istedim
Şuan tv de açtık videosunu izliyoruzHer yerde denemedim aslında.
Kapılarda yüksek yapmışım sanırım biraz iz kalmış
Koltukta da ayarlayamamışım iz yapmış ama sweet koltukta çok memnundu mesela.
Yağlı yerlerde çok güzel çıkarıyor
Camlarda denemeyi düşünüyorum eve gidince, şimdi annemlerdeyim.
Lavaboda kullandım ama nasıl bi işe yaradığını çözemedim
Halıda bi işe yaramadı ama başka bişey sıkmadım o yüzden de olabilir tabi.
Koltuk başları ve sandalyede güzeldi.
Yine de ben sevdim ya çok eğlenceli kullanımı
Aynen öyleŞuan tv de açtık videosunu izliyoruz
İzlemesi de eğlenceli
Almayan kalmayacak yinepirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kuymak dedigin sey benim bildigimden farklı bisey sanırım. Nasıl yapılıyoEvet aynen.
Çekilmiş fıstığım yok o anda hazırlıksız olunabiliyor sonuçta
Son dakika fıstık kırıldı,
Unla olan haniKuymak dedigin sey benim bildigimden farklı bisey sanırım. Nasıl yapılıyo
İnternetten baktım simdi un helvası gibi bisey aslında lohusa kuymagı diye geciyomusUnla olan hani
Evet.İnternetten baktım simdi un helvası gibi bisey aslında lohusa kuymagı diye geciyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?