Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne zaman iş yapmasam böyle çarşaf çarşaf diziyorsun

Tiniminimavihanim tinnoşun gifini koyuyorum sana

Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz

Canım benim elbette ederiz Emin ellerdesin öyle düşün . Bebişlerinle neler yapacaksın onları düşün . Hatta yapabilirsen yaz , hem iyi gelir kafan dağılır. Allah a emanet ol tatlım benim sağlıkla kucağına al inşAllah

Tinnoşum.
31 haftadasın sanırım.
Ben de kızlarımı 31. Haftada doğurdum.
Duygulandım şimdi.....
Allahım hayırlısını versin.
Umarım durdurabilirler. Ama durmazlarsa da lütfen sakinliğini koru. Bir süre kuvoz yolu beklersin, sabreder yine de kavuşursun.
Bunlar senin iyi bildiğin şeyler.
Vardır Allahın bir bildiği.
Bu güne kadar gelmişsin.Devamı çok iyi olacak Allahın izniyle.
Dualarım seninle.
Allah sağ selamet sizleri kavuştursun.

Heyecanlandım
En hayırlı zamanda gelin minnak kızlar

Tinnoşum sen iyi ol ki kızların da iyi olsun. Allahın izniyle sağlıkla kolaylıkla kızlarına kavuşacaksın kuzenim ikizlerini 32. haftada doğurdu şimdi 3.5 yaşındalar

İkizler genelde erken doğuyor inşallah kolaylıkla geçer sürecin sağlıkla da kucağına alırsın Allah yardımcınız olsun dualarım seninle

Canimm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizlerle vaktinde sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eylesin Allah aminnnn

Tinnoşum etmez miyiz kuzum hiç üzme kendini Rabbim ne zaman nefes verirse o zaman dünyaya gelecekler zaten ikizler daha erken doğuyor . Doğum olsa bile senin olduğun haftalarda doğup sağlıkla büyüyen çok yavru var. Hastanedesin acil bir durum olmayacak güvendesin yani inşallah en hayırlı vakitte gelsinler

Tinnoşum dualarımdasın
Üzülme lütfen sen iyi ol ki miniklerde iyi olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın inşallah rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…