- 30 Ocak 2015
- 18.276
- 17.444
- 298
- 29
Anladım evet yaş farkı çok olunca dediğin gibi benim annemle aramda 21 yaş var. Belkide ondan öyle düsünmüyoBenim annem bana mebozundan 6 sene kala sahip olmuş yani aramızda baya yaş farkı var ve kıdemli hürmet gören bir kv hiç alışık değil bende problem etmemde annem yaşından dolayı beni anlamak istemedi şimdi eşim o tebki vermiş bende gel anne sen otur diyemiyorum kaldım herzamanki gibi arada
Kurt yiyemedi midesi bulandı yaptıgına pisman olduKurt yiyemedigi günlerin acısını çıkarmaya ant içmiş. Bişeyi begenince sürekli yapmaya karar vermiş. Allah kurdu bildigi gibi yapsın
Çok haklı bi isyanEy siteyi bakım yapan teşkilatı umümiye Hani dediniz mi hiç bu yazıları insan okuyacak
Siteyi karıncalar kullanmıyor
Gözümüze bir hareket olsun diyosanız bu
Melet öyle çalışmıyor daha çok bozuluyor
Yorgun kurt ana sayfaya bakmıyor heçSite iyiden karıştı ana sayfa ne olmuş öyle
Bunu yapmak istiyorum ama biliyorum ki bi yapsam hep yapıp yiycemKurt yiyemedigi günlerin acısını çıkarmaya ant içmiş. Bişeyi begenince sürekli yapmaya karar vermiş. Allah kurdu bildigi gibi yapsın
Ayy ben kaçırdım arkadaşı bugün giremedim sory
Hoş geldinizHosbuldum
Sorular soruldu mu :) hoşgeldinizMerhaba burayı yeni gördüm. Herkes gunluk yapmak istediklerini ve yaptiklarini yaziyor anladığım kadarıyla iyi bir motivasyon olacak gibi duruyor. Insaallah bende katılım saglamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?