• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tecrübeli annelere sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var
Havalar 14 16 derece arasnda iken
Bebeğimi dışarıya cikartabilirmiym
Biri çıkarma diyor biri çıkar diyor
Ben çok tecrübeli değilim ama 14 16 derece iyi rüzgar da yoksa çok soğuk değil sıkı sıkı giydir hiç bisey olmaz. Size de bebeğinize de iyi gelir hava almak. Benim enerjim olsa her gün cikaririm ama yok maalesef.
Bu arada hoş geldiniz 🌸

Tecrübeli annelere sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var
Havalar 14 16 derece arasnda iken
Bebeğimi dışarıya cikartabilirmiym
Biri çıkarma diyor biri çıkar diyor
14-16 gayet iyi bi sıcaklık çıkabilir. Ben hep çıkardım. Bebek arabasıyla mı çıkacaksın? Bebek arabası için koruyucular var naylon gibi onlar sıcacık tutuyor içini ondan alabilirsiniz. Üstünü güzel giydirip çıkınca da sorun olmaz. Benim kızımın peluş gibi tulumu vardı onla çıkardık hep sıcacık olurdu

papatyamm papatyamm yeşile boyadığım yerden değişim yapabilirsin

Screenshot_20250103-140929_WhatsApp.jpg

Ben çok tecrübeli değilim ama 14 16 derece iyi rüzgar da yoksa çok soğuk değil sıkı sıkı giydir hiç bisey olmaz. Size de bebeğinize de iyi gelir hava almak. Benim enerjim olsa her gün cikaririm ama yok maalesef.
Bu arada hoş geldiniz 🌸
Hosbuldum
Bnde birşey olmaz diye düşünüyorum
Çok değil zaten 15 20 dakika
Özellikle aileler üşür çıkarma diyorlar:)

14-16 gayet iyi bi sıcaklık çıkabilir. Ben hep çıkardım. Bebek arabasıyla mı çıkacaksın? Bebek arabası için koruyucular var naylon gibi onlar sıcacık tutuyor içini ondan alabilirsiniz. Üstünü güzel giydirip çıkınca da sorun olmaz. Benim kızımın peluş gibi tulumu vardı onla çıkardık hep sıcacık olurdu
Evet bende aldm o tulumlardan
Doktorlarda bağışıklığı için çıkarın diyorlar
Bebek arabasıyla biraz gezinti iyi gelir bencede

Back