- 13 Ağustos 2020
- 14.955
- 84.027
- 548
- 32
Sorma ya iyice takıldı ağzıma da.Yaa bu ara şu kurtlara baya gülüyorum sabah ki de çık iyidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya iyice takıldı ağzıma da.Yaa bu ara şu kurtlara baya gülüyorum sabah ki de çık iyidi
Au yine aynı soruNe bileyim işte
Siz yenisiniz ben yaşınızı atlamışım galiba kaç yaşındasınız
42 yaşındayım 20 yıllık evliyim.Ne bileyim işte
Siz yenisiniz ben yaşınızı atlamışım galiba kaç yaşındasınız
Sonra harcarken şöyle oluyoAhh selin hepimiz geçtik o yerlerden
Sonra harcarken şöyle oluyo
Oo maşallah abla tekrardan hoşgeldin selin diyince bi küçük gibi geliyor kulağa42 yaşındayım 20 yıllık evliyim.
Hayırlı geceler Allah rahatlık versinBen az göz dinlendireyim başıma vurmasın sonra kalkıcam.
Hayırlı geceleriniz olsun
Evet zamanla öğreniyorsun üzülmek gurur yapmak kendine zararmışAhh selin hepimiz geçtik o yerlerden
Aboo 5 sayfa konuşmuşsunuz. Neyse burdan decam ederim okumayaBu silpakın köpüğü vardı denk gelip almıştım mutfak için ağır kokuyor ya rahatsız etti.
Vikingden başka yağçöz kullanamıyorum
canım Seninle aynı yıl doğup aynı yılda mı evlendik acaba 1983 temmuz doğumluyum 2004 temmuzda evlendim ben42 yaşındayım 20 yıllık evliyim.
Allah rahatlık versin bonusum dinlenBen az göz dinlendireyim başıma vurmasın sonra kalkıcam.
Hayırlı geceleriniz olsun
Serom etiket yaptım onu görAboo 5 sayfa konuşmuşsunuz. Neyse burdan decam ederim okumaya
Sana da cvp verniş olam, porçöz de gösel
1982 aralık doğumluyumve evet aynı yıl evlenmişiz 2004 eylülde evlendim canımcanım Seninle aynı yıl doğup aynı yılda mı evlendik acaba 1983 temmuz doğumluyum 2004 temmuzda evlendim ben