- 30 Ocak 2015
- 18.281
- 17.476
- 298
- 29
Benim büyük oğlan brokoli seviyo sözdr yerken bi surat ifadesi var tiksine tiksineUmut dünyası.
Benim küçük dana seviniyor ama işte yediği kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim büyük oğlan brokoli seviyo sözdr yerken bi surat ifadesi var tiksine tiksineUmut dünyası.
Benim küçük dana seviniyor ama işte yediği kadar.
Bende gidem yatam da nasiplenmeyem mademAkşam iki fincan filtre kahve içtim.
Herkes yattı.
Kocayı da yatırdım.
Gittim mutfağa kombinin dolabını boşalttım sildim yeniden dizdim.
Böyle abuk şeyleri severim. Alakasız zamansız sebepsiz heyecanlar
Oruca niyetlendim.
Yattım sizi okudum.
Gerginim bi. Herkese çatasım var. Ev halkı nasiplenmeden uyudu. Size mi çatayım ne edeyim ay
Yemek konusunda çok gerginim.Benim büyük oğlan brokoli seviyo sözdr yerken bi surat ifadesi var tiksine tiksine
Biraz İlknur un brokoli yemeyen bebesine çatmış oldum benim bebemi de katarakBende gidem yatam da nasiplenmeyem madem
Bende dua topiğinde falan arada görüyordum 26-35 yaş arası falan sanıyordumOo maşallah abla tekrardan hoşgeldin selin diyince bi küçük gibi geliyor kulağa
Bak bak yaş aralığını bile vermiş sjsjsjBende dua topiğinde falan arada görüyordum 26-35 yaş arası falan sanıyordum
Bir daha ne alırsa camlat yatağın tam karşısına duvara asEvde giydigim bisey degildi diyim yeni almıstık daha 2 kere anca giymişimdir. O bana kendi kafasına göre cok alır böyle bende bi kaç kez dahs çamaşır suyu yapmıştım isyan ediyo işte sen değer vermiyosun bilmiyosun söyle böyle sanki bilerek yaptık
26-35 diye belirtilmesine de tısladım ayyyBende dua topiğinde falan arada görüyordum 26-35 yaş arası falan sanıyordum
5 ocağa kadar zaman var sen şimdiden foto hazırlaBen yapacaktım
Şükür kalktım sende kalkmışsınpenyez83 im kalkmışsın