• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy çok merak ettim uyusun izlicem tam benim soru😄😄
🤭
Cilt bakımı yaptım yüzümü yıkayıp güzelce yağ ile masaj yaptım baş ağrım da iyi geldi
Biraz plates yaptım esnedim azda olsa sporumu yapmış oldum yani dinlemeden adamın sözüne gelmişim sanki😄

Ben çalıştığım halde hiç kredi kartı kullanmadım

Son 14 yıldır;
Bir şey lazımsa link atıyorum, eline liste veriyorum
Küsmüs bilmem, lazım alınacak diyorum:KK56:
Günüm var gün parasını da eşimden alıyorum

İlk 6 yıl pek narindim, küserdim bir şey isteyemezdim. Baktım ki oooo bu işler böyle olmamalı.

Bu şekilde gayet iyi :super:
Bende link atarım hep şu güzelmiş diye 😂 adam isyan ediyo bi insan sürekli al der mi diyo der niye demesin ne dicem dedim al yerine baska bisey söyleniyosa onu diyim dedim😂

Benimki bana tripli sebebini söyleyimde azıcık gülün üstüme çamaşır suyu sıçramış üstümdeki krem rengi bi swet bildigin nokta kadar gözle görmek icin caba sarfetmek lazım ama benim başak burcu kocam en görülmeyecek seyleri bile görür. Bi ton söylendi almıyacakmıs bi daha çamaşır suyu eve he canım dedim. Cumartesi gününden beri trip atıyo bugun iyi gibiydi bugunde ben kızdım konusmuyo beyfendi

Bende link atarım hep şu güzelmiş diye 😂 adam isyan ediyo bi insan sürekli al der mi diyo der niye demesin ne dicem dedim al yerine baska bisey söyleniyosa onu diyim dedim😂

Benimki bana tripli sebebini söyleyimde azıcık gülün üstüme çamaşır suyu sıçramış üstümdeki krem rengi bi swet bildigin nokta kadar gözle görmek icin caba sarfetmek lazım ama benim başak burcu kocam en görülmeyecek seyleri bile görür. Bi ton söylendi almıyacakmıs bi daha çamaşır suyu eve he canım dedim. Cumartesi gününden beri trip atıyo bugun iyi gibiydi bugunde ben kızdım konusmuyo beyfendi
Pahalı bi swet miydi ki 😳 değilse ona ne ki 🙈🤣

Pahalı bi swet miydi ki 😳 değilse ona ne ki 🙈🤣
Evde giydigim bisey degildi diyim😂 yeni almıstık daha 2 kere anca giymişimdir. O bana kendi kafasına göre cok alır böyle bende bi kaç kez dahs çamaşır suyu yapmıştım isyan ediyo işte sen değer vermiyosun bilmiyosun söyle böyle sanki bilerek yaptık😂

Mete 7 bucukta uyuya kaldı bende yanında bi saat uyumuşum. Sanki otoyolun ortasına yatmısımda bütün arabalar üstümden gecmis gibi mesaj yazarken bile ellerim titriyo 😂kendime gelemedim bi saattir
Bi çay kendime getirir😍
Hem şekerli hem açık ıyyy

Oo maşallah abla tekrardan hoşgeldin selin diyince bi küçük gibi geliyor kulağa 🥰
Off gece gece gülcem diye bebeye tükürdüm :D
Ay kahkaha attım

Aman lora sen sen ol bunu profilde paylaşma

Hahhahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Niye kız parem 🤣🤣

Tribi uzatırsa onun tişörtünü giyin onu da çamaşır suyu yap ooohhhhhh oohhhh🤣🤣🤣🤣🤣

Back