- 30 Ocak 2015
- 18.420
- 18.303
- 298
- 29
Boşver uğraşma. Bazılarına anlatsan da anlamaz ne gerek varÇok fena fren ayağında bıraksam freni ya duvara çarpışam ya mapus damlarına
Duruyorum vallahi ilknur yazarsam çok fena yazicam
Cok doğru şeyler yazicam ama bu bazılarına dokunacak
Heleki 3 aylara giriyoruz içim de bir sevinç bayram çocuğu gibiyim
Bu sevincime kimse dokunmasın...
Banyonun fayanslarına döküyorum çamaşır suyunu. Duşakabin camlarına degil limonsuzumSadece pembe çıkarmadı mı ki
Damar çatlaması olmasınKuruluk tansiyon birbirine karıştı limonsuzum çeşme gibi kanıyordu
Ay limonsuz sen ben kadersiisiz boşverSadece pembe çıkarmadı mı ki
Benim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükürDamar çatlaması olmasın
Kuruluktan kanama bendede var hele kışın iyice azıyor
Niye kanamıyor acabaBenim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükür
Geçmiş olsun BonusBen yeni geldim eve eşim rahatsızdı tekrar gittik. Bir burun kanaması bazen her şeyi durdurabiliyor Allah beterinden korusun.
İşler beni bekliyor kahve de içtim acil başlamam lazım
Benimki de şahsen öyle domol mesela iyi diyor herkes ama benim fırında asla işe yaramadı. Ta ilk evlendiğimde almıştım domolu o zamanlar sıkıyordum köpüğü bana mısın demiyordu. Bide her fırın yemeğinden sonra silerim bekletmem yaniBikaç videoda gördüm yapıyorlar. Benim fırın da anca çıkar diye düşündüm demek ki
Benim 20 li yaşlarımda şöyle 10 yıl bir alejik durum yaşadım her bahar hapşuruk tıskırıkla tıkanma ile geçirdimBenim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükür
Ay naptin yahu ben geçen yanlışlıkla lavaboyu temizlerken çamaşır suyuyla karıştı da fena bi koku oluyorKaç gündür duşakabindeki su lekeleri gözüme batıyodu hem çamaşır suyu hem su pembe şey ondan sıkınca çok kötü oldum
Hasta değilmiydinKaç gündür duşakabindeki su lekeleri gözüme batıyodu hem çamaşır suyu hem su pembe şey ondan sıkınca çok kötü oldum
Ahhaha saklıyo muyum ben sanki söylerim nolcakNiye kanamıyor acaba
Benimde alerjim var suan ne durumda bilmiyorum tekrar baktırmak lazım. Bide gül hastalıgı var burun ve burun cevremde metenin hamileliginde oldu ne alakaysaBenim 20 li yaşlarımda şöyle 10 yıl bir alejik durum yaşadım her bahar hapşuruk tıskırıkla tıkanma ile geçirdim
O sıra hep kanardı bende zorlamadan oldu sonra diye düşünüyordum alejiye bağışıklık kazandım aleji oluyorum ama tıkanma kalmadı çok şükür ama burun kanamam ara ara devam ediyor ve kurutuğu zaman daha çok kanıyor
Oo hemde ne kokuydu yaktı bogazımıAy naptin yahu ben geçen yanlışlıkla lavaboyu temizlerken çamaşır suyuyla karıştı da fena bi koku oluyor
Hastayım ama duramıyorım iste yerimde salak gibi. Eşimde evde degil arda da okula gitti kac gündür is yapmıyorum yapıyım dedimHasta değilmiydin
Dr yakıyo arabaya biniyoruz bi daha kanıyo sabah uykudan uyandırdı neyseki durdu şu anBenim burnumda cok kanardı sürekli damarın üstündeki tabaka mı neyse o inceymis damar catlaması mı deniliyio ona. Artık kanamıyo bi senedir çok şükür
Oh ne güzel arkadaşlık öyleSelam sultanlar
Sabah kısa bi ev turu attıktan sonra arkadaşıma gittim.
Orda kahvaltı yaptık, onun dolabı için sarma sarıp içli köfte yaptık.
Doğrusu ben sarma ekibindeydim, ötekini beceremem
Geldiğimden beri oturuyorum
Şimdi bi bismillah diyip kalkıyım.
İşe güce bakıyım.
Yemek ayarlıyım.
Çocuklar gelir.
Çamaşır var.
Yarın tatil herkes evde olacak madem ev toplu olsun,iş kalmasın.
Bir de vestiyer, portmanto, ayakkabılık ne derseniz artık o şeyi düzenlicem. Bugunun yıldız işi bu.
Çok şükür tekrar etmez inşallahDr yakıyo arabaya biniyoruz bi daha kanıyo sabah uykudan uyandırdı neyseki durdu şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?