Bana alejimde ne doktara gittim ne öğrendim sadece bir ezacıdan duydum sakin ilaç kullanma öteler dedi bırak zamanla bağışıklık kazanırsın demiştiAhhaha saklıyo muyum ben sanki söylerim nolcak
Benimde alerjim var suan ne durumda bilmiyorum tekrar baktırmak lazım. Bide gül hastalıgı var burun ve burun cevremde metenin hamileliginde oldu ne alakaysa
Oo hemde ne kokuydu yaktı bogazımı
Sen de bişey etme daha evde kokmaz yan3 günde.Çok şükür tekrar etmez inşallah
Tamamda guzum o karıştırdığın şeyler bogazını mahveder başına iş alma düzel önceHastayım ama duramıyorım iste yerimde salak gibi. Eşimde evde degil arda da okula gitti kac gündür is yapmıyorum yapıyım dedim
Bende ardaya kullanıyorum mecbur hemen öksürüge sebep oluyo ama azaltmıstım her gün vermiyorum 2 günde bazen 3 günde biBana alejimde ne doktara gittim ne öğrendim sadece bir ezacıdan duydum sakin ilaç kullanma öteler dedi bırak zamanla bağışıklık kazanırsın demişti
Şimdi çocuklarım 3 alejik onlar tıkandıkça küçükler dayanamazlar birde haliyle direk bronjite cevirir diye meçbur kullandım onlar alerji dönemlerini ilaçsız atlatamıyorlar
Dayana bilselerBende ardaya kullanıyorum mecbur hemen öksürüge sebep oluyo ama azaltmıstım her gün vermiyorum 2 günde bazen 3 günde bi
Bu gidişle yapamıcam zaten mete beni bırakmıyoSen de bişey etme daha evde kokmaz yan3 günde.
Ben de inş yapacağım işleri gözünüze sokmam hagsjaha
Sende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz
Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina
gerci bizede kızıyor oldun şimdi
Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi
Yapmıyorum iş bıraktım kızmayınTamamda guzum o karıştırdığın şeyler bogazını mahveder başına iş alma düzel önce
Normal zamadada karıştıma ayrıca
Bi gün önce ne kadar cok öksürdüyse sabah karnım acıyo diyodu dokununca cok acıyo dedi imkansız ilaçsız zaten dogru düzgün beslenmiyo kiDayana bilselerben kullanmadan atlattım
bizde çocuklarda kullandık
devam edecek olursam, evet taksiciye de kızdım, ama 70 yaşında ve sabahın köründe ekmeğinin peşinde olan biri olduğu için kırmak da istemedim, %100 haklı olsaydım dahi yapmazdım bu sebeplerden dolayı. ha hakaret falan olsaydı, bunları da dikkate almazdım, o da bir gerçek. çünkü eleştirmek ya da doğru bulmamak başka, hakaret etmek başka. buna, kimsenin hakkı olamaz.Sende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz
Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina
gerci bizede kızıyor oldun şimdi
Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi
Ben yeni geldim eve eşim rahatsızdı tekrar gittik. Bir burun kanaması bazen her şeyi durdurabiliyor Allah beterinden korusun.
İşler beni bekliyor kahve de içtim acil başlamam lazım
Çok geçmiş olsun bonusum acil şifalar versin RABBİMOmuzum bazen hiç ağrımıyor bazen de kıpırdatamıyorum ya var bişey de inş fırsat olunca gidicem
Ahhh ahAy limonsuz sen ben kadersiisiz boşver
Anaaaa domol u da ablamlar önerdi diye alacaktımBenimki de şahsen öyle domol mesela iyi diyor herkes ama benim fırında asla işe yaramadı. Ta ilk evlendiğimde almıştım domolu o zamanlar sıkıyordum köpüğü bana mısın demiyordu. Bide her fırın yemeğinden sonra silerim bekletmem yani
buarada bunların çoğunu yaptığım da oldu, yapmadığım da...Bu saydıklarınızın hiç birini yapmamış olmanın mutluluğunu yaşadım şuan
Belki son dönemde yılbaşına dünşamnlık değil de bilinçli anne babalar çoğalmıştır
buarada evet ben de çok şey anladımBeni ilgilendirmez diye bişey yok diye düşünüyorum pare haksız mıyım. Boynumuzun borcudur ama bir söylersin anlayan anlar öyle değil mi
Evet onlar iki tane 2000lerden kalma gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?