Aa gecmis olsun nerdesiniz hangi ilde olduBu saate uyurdum deprem olunca sırayla telefon ettiler kuzenim hastanede baya hissetmiş biz hafif hissettik evde Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunBu saate uyurdum deprem olunca sırayla telefon ettiler kuzenim hastanede baya hissetmiş biz hafif hissettik evde Allah beterinden korusun
Sağ ol canım hafif hissettik bizŞimdi gördüm geçmiş olsun yüzeye yakın olmuş hissedilmiştir tabi baya
SivasAa gecmis olsun nerdesiniz hangi ilde oldu
Amin inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Allah beterinden korusun tekrarı olmasınSivas
Amin inşallah
Geçmiş olsun canım neyin varEvet sürekli arkadan cekistirmek yoruyo insanı
2 gündğr hic bisey yemiyorum hastalıktan bi iki jelibon attım bugun ağzıma yumuşak yutabiliyorım diye dur dedim bi tartılıyım kesin zayıflamısımdır. Aaa sok kilo almısımnasıl olabilir böylr bisey iyilesiyim bütün dünyayı yicem
Geçmiş olsun Nanem Rabbim bidaha vermesin inşallahSağ ol canım hafif hissettik biz
Bogazım agrıyo su bile gecmiyo ve bütün vücudum dökülüyo. Arada ateşim cıkıyo cocuklardan bana geçtiGeçmiş olsun canım neyin var
Geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusunBu saate uyurdum deprem olunca sırayla telefon ettiler kuzenim hastanede baya hissetmiş biz hafif hissettik evde Allah beterinden korusun
Üzme kendini. Yerinde olsam biraz uzak dururdum ailemdenBugün ne yaptım ne yapmadım hiç bilmiyorum mutfak lavabo Bulaşık dolu keyfim yok.
Telefonda anneme beni kırdığını söyledim oda telefonu yüzüme kapattı gerçekten çok tuhaf yapayalnız hissediyorum kendimi...böbreklerim gene ağrıyor antibiyotik tedavisi bğtti
Yaa deprem mi olsu. NerdeBu saate uyurdum deprem olunca sırayla telefon ettiler kuzenim hastanede baya hissetmiş biz hafif hissettik evde Allah beterinden korusun
selam hanımlar
herkese güzel bir hafta , güzel bir başlangıç, ve güzel bir son diliyorum yılın son haftası ve son günleri olarak. herkes iyidir inşallah
ben sabah çamaşır katladım
yine çöp
kedinin kum ve mama
bulaşık makinası aksam bosaltılacak
camasır yıkandı asılacak eve gıdınce.
ofısteyım , yarım saate cıkarım, bıraz gecıktım, eskı ofısıme gıttım arkadasımla, kucuk tanısma ve hem toplantı gıbı, gercı tekrar gıtmem lazım, gorusmelerımı tamamlayamadım, mudurum toplantıdaydı hep. yuruyus oldu, bıze cok yakın, yurume mesafesı gıttık geldık. 2 arkadasın dogumgunuymus, pasta kesıldı, bır suru yenı arkadas gelmıs, zaten bu bınaya da yenı tasındılar, sanırım ben de oraya gıdecegım baharda. 2 yılda 3 farklı ofis, 3 farklı plaza, ıs ve sektorlerım de farklı, bu kadar degısıklık olmus olacak. hayırlısı artık
yemeklerım var, hem babam gelecegınde yaptım fazladan, fırın calısırken, hem dun annem corba vs bır suru sey vermıs oldu, 2-3 gun yeter.
esım de ben de evde calısacagız bu aksam, onun da ıslerı var, ben de excel lıste hazırlayacagım aksam.
ıs cıkısı kiprik kontrolune gıdecektık, yenıden takılacaktı dokulenler ama bayan, evden calısmaya baslamıs, bız de tanımadıgımız bır yer oldugu ıcın gıtmek ıstemedık arkadasım da ben de. kaldı oyle yani
botoks yıne ıyı olmadı, memnun degılım, kas göz fıldır fıldır oynuyor, cızgıler halen derin... sıkayet ettım, yenıden ıslem olacak bakalım, 3 ocak ıcın aldım.
ocak ayında 2 dolgu ıcın dıscıye gıdecegım, yıne dıreksıyon egıtımlerı olur ve 2 hafta boyunca her gun haftaıcı. agva ya gıderım, babama temızlık ve yemek ıcın gıderım derken, chrıstmas sonrası ıslerım de artacagı ıcın ocak ayı cok yogun olacaga benzıyorum. zaten 10 ocak haftasında bir de kopegine bakmak ıcın haftasonu kardesımde kalacagım.
herkese yıl biterken , yeni yıl girerken sakin ama en çok sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
Öyle yapacağımÜzme kendini. Yerinde olsam biraz uzak dururdum ailemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?