Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üzme kendini. Yerinde olsam biraz uzak dururdum ailemden

iyi geceler hanımlar,

10 a doğru evde calısmaya basladık esım de ben de. muhasebecı degılız ama resmen ay sonu / yıl sonu calısıyor olduk bu sene. kısmet işte.

hem biraz geç geldim, hem yemek, sohbet, iş vs konuşma, evdeki ufak işler derken geç başladık çalışmaya

yarım saat kadar fırın ve yerle uğraştım, cezveden kahve döktüm heryere.1 gibi yatarım yorucu bir gündü zaten. yarın da iş çıkışı annem, kardeşim, gelinimiz bize gelecek. yemeğe gelmeyelim dediler, çay kahve maksat birlikte olmak, bayramdan beri kardeşim gelmedi annem de geçen nişan olduğu zaman ayak üstü gelnişti bize.

babam 1 ocak dukkanı acacakmıs mecburen, benı almayın bu sene, evde tek olayım dedı, gecen sene zaten esımle agvadaydık ıkımız, komsunun evınde. bu sene komsular evınde, bızım evde tam bıtmedı dıye gıtmıyoruz, annemler bız de kalmayacak, gece eve gecelım dedıler, ev dar, kedı de astım ve koah ıyı gelmez dıye. onları bırakınca yorgun hıssedersek, agva gıtmeyız dedı esım, umarım gıtmeyız, soba keyfı yapmak ıstesem de buaralar yorgunum. gunu bırlık bıle olsa bır yere gıdesım yok.

hem tıcket yatar, market yaparız dıye de dusundum esımle bakalım. ya da o tek gıder, annesı bıraz usutmus goturme dedım ama zaten 1 ocak dahi başbaşa olmalarını ıstemıyordum, Allah bılıyor. ee kendı rahatım ıcın ıkısını gonderıyor olsam da, hep de basbasa olsunlar ıstemıyorum dogal olarak.

ben de durumlar böyle kısacası. olaki yarın giremeyecek olursam, yılın sonu günü hem ıs hem ozel hayat yogunlugundan.

herkese önce sağlık ve bolca huzur dolu günler diliyorum. sevdiklerimizin azalmadığı, paramızın bereketlendiği, geçim sıkıntısının az olduğu günleri görelim inşallah.

hayvana, insana zarar veren kim varsa , ceza aldığı... ailede, akrabada, çevrede bize zarar vermiş herkesin Allah katında da, toplumda da, hukukta da ceza aldığını gördüğümüz günler gelsin inşallah. 2025'de benim bu tür beklediğim ve umut ettiğim şahsi meselelerim var. inşallah sizlere hatta tv'lere çıkarak, bağıra bağıra ağlaya ağlaya o günleri anlatmak nasip olur. kaybettiğim iyi yanlarım, hastalıklarım, evlat umudum... bunları alan herkesin ceza gördüğü, kaybettiğim maddi manevi herşeyimin fazlasıyla yerine geldiği günlere kavuşayım inşallah.

tanıdığım, tanımadığım herkese hayırlı evlat, hayırlı eş, bereketli kazanç ve bolca sağlık diliyorum burdan siz ve tüm ailenize....

dualarda olmak, duaların şükrünü yapmak dileğiyle....

MssPARE kv ye yeni aldık süpürge ortaklaşa. Gurundig tefal 10 bin liraya vardı onlara para vereceğimize dyson en düşük modelini alırız dedik 13 bine v8 aldık.
Hiç başka bakma derim bir sürü de başlığı var. Yüksek ayarda çok çalışınca az gidiyo şarjı ama normal ayarda 40 dk gidiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…