Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu sene çok düzenli başladı
1 Ocak ve 1 Recep aynı anda gidiyor
1 Mart 1 Ramazan olacak yani düzenli baya
çok güzel şeyler olacak öyle hissediyorum hem kendi adıma
Hem İslam alemi adına
Hem ülkemiz adına
Rabbim hayır ve güzelliklerini nasip etsin
Daima şükreden kullardan olalım aminn
Ben bi 4 saat kadar uyuyayım
1 Ocak ve 1 Recep aynı anda gidiyor
1 Mart 1 Ramazan olacak yani düzenli baya
çok güzel şeyler olacak öyle hissediyorum hem kendi adıma
Hem İslam alemi adına
Hem ülkemiz adına
Rabbim hayır ve güzelliklerini nasip etsin
Daima şükreden kullardan olalım aminn
Ben bi 4 saat kadar uyuyayım
Kendimize böyle şıklıklar yapmak lazım eve sipariş veriyor faturayıda eşine kesiyorAyy Efser bi arkadaşın kendinden özür dilemesi ve çiçek alması olayı aşırı hoşuma gitti ve güldüm alıntılamıştım ama kayboldu
Hep yap gönülcüm önce sen senin çayınTeşekkür ederim Allag razı olsun çok güzel bi duyguymuş
Bisküviyi de misafire koyar gibi tabağa koydum
Evet bende de çıkıyor her seferinde çok uzun basılı tutmamak lazım öyle çöZdümBeğeni yaparken
Alttan bağlantıyı kopyele yok şunu yap bunu yap seyfi çıkıyor mu ben sınır oldum hep cıktı
Kendimize böyle şıklıklar yapmak lazım eve sipariş veriyor faturayıda eşine kesiyor
Mükemmel
Şimdi baktım herkese beğeni yada muhteşem artık neyse onu yaptım yazılanlara karşılık hiç biri olmamisEvet bende de çıkıyor her seferinde çok uzun basılı tutmamak lazım öyle çöZdüm
Nasip değilmişEvet yaaaa bende aynı 2 3 senedir hep öyle oldu
Ayet yazdıgını hic okumamışım nasıl baktıysamKeyf süresi ve zaten ayet diye yazıyor canım
Ayetler regli iken okunmaz ⚘
Afiyet olsun bencede göstermelisinÇayı yaratan Rabbime şükürler olsun
Bundan sonra çay bağımlısı olabilirim
Bugün resmen canım çay çekmişti
Bazı kişileri bekledim bu saate kaldı meğer çaylar içilip gelinmiş kendim için çay demlemek güzeldi
Bu özeni daha sık göstericem kendime
Ay çok iyi bende küsünce cocuklarla dışarı çıkıyorum sürekli bi markete girip cıkıyorum biseyler alıyorum ama bilerek parça parça. Ek kart oldugu icin ona sürekli mesaj gidiyoKendimize böyle şıklıklar yapmak lazım eve sipariş veriyor faturayıda eşine kesiyor