• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya marketten

Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun

Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide
Pare birazda şans ya aynı markanın aynı modeli biri memnunken diğeri iyi değil diyebiliyor

Bu akşam yalnızdım yemek yedim çay içtim gündüz hiç bi iş görmedim bi çamaşır yikayip astım

✅️Mutfak toplu

Mutfakta bir sürü şey attım kullanılamayacak şeyler. Gözümden kaçan çatlak şeyler falan da vardı. Tekrar bi düzenledim yer değişikliği yaptım güzel oldu
Nevresimleri değiştirdim
Komidinlerin tozunu aldım
Gardrobu düzenledim

Kızlar size bir şey sorucam

Ben dikey süpürge alicam dyson dışında onereceğiniz başka marka varmı

Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor

Değiştirmek istiyorum

Şu bacinıza bi fikir verin hele 😊😊🥰😘
Ben 2 ay önce falan Arçelik imperium go plus almıştım, kendi boşaltma istasyonu silme başlığı evcil hayvan başlığı vs hepsi içinde. Böyle sapı düğmeyle kırılıyor yatağın altına vs giriyor. Ablamda da dyson annem de de Philips var benim olduğu için mi bilmiyorum en iyisi benimki geliyor bana 🤪 fiyatı 18-19 gibi bişeydi

Bugün ne yaptım ne yapmadım hiç bilmiyorum mutfak lavabo Bulaşık dolu keyfim yok.
Telefonda anneme beni kırdığını söyledim oda telefonu yüzüme kapattı gerçekten çok tuhaf yapayalnız hissediyorum kendimi...böbreklerim gene ağrıyor antibiyotik tedavisi bğtti
Canım ya kıyamam 🙁

Ay banada maraton benim elimi belimi kolumu kanadimi resmen bitiriyor tam eziyet
Evet sürekli arkadan cekistirmek yoruyo insanı
Ay keşke komşu olsaydık hemen getirirdim😍

Hshsjwjw canla başla bogaz derdine düştüm and içtim 🤣🤣
2 gündğr hic bisey yemiyorum hastalıktan bi iki jelibon attım bugun ağzıma yumuşak yutabiliyorım diye dur dedim bi tartılıyım kesin zayıflamısımdır. Aaa sok kilo almısım 😂 nasıl olabilir böylr bisey iyilesiyim bütün dünyayı yicem

Hahahaha olur☺️ nasıl oldular çocuklar ?
Senin sonuçların da güzel gelir umarım
Ardanın öksürügü cok fena dün cigerleri temiz dedi doktor ama geceden beri aralıksız bi öksürük var bugünde böyle olursa yarın tekrar götürcem. Simdi ayaklarının altına zeytinyagı sarımsak sürcem insallah iyi gelir

Back
X