• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Göz ardı etsinler

Laf edeceklerine :ukala:
aman ben de gıcık oldum, yaşlı taksi abi sabah diyor ki, yılbaşı gavur işi.

ha herkes kop kop eğlenebilinir, alkol da alabilir beni ilgilendirmez ben kendi doğrularımdan , zevklerimden, günahımdan sorumluyum

ama cocuklugumuzdan beri aılecek toplanıp tombala oynamadık mi, tv ızlemedık mi sank, son dönemde yılbaşı düşmanı oldu bazı kesimler. kaldı ki, ben de ailem gelecek diye arkadaşımla konuşurken, bana yorum yapıyor adam ya.

:KK50: :KK50: :KK50: :KK50: :KK28: :KK28: :KK28: :KK28: :KK28: :KK200::KK200::KK200::KK200:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-12-31 at 12.59.08.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-31 at 12.59.08.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 21

ha herkes kop kop eğlenebilinir, alkol da alabilir beni ilgilendirmez ben kendi doğrularımdan , zevklerimden, günahımdan sorumluyum

ama cocuklugumuzdan beri aılecek toplanıp tombala oynamadık mi, tv ızlemedık mi sank, son dönemde yılbaşı düşmanı oldu bazı kesimler. kaldı ki, ben de ailem gelecek diye arkadaşımla konuşurken, bana yorum yapıyor adam ya.

Sende şu günlerde bizin yazdığım herşeye kızıyorsun sarilarinfiliz

Keşke taksideki abiye kızsaydın
Arkadaştan alıntı alıp abiye kizicagina

gerci bizede kızıyor oldun şimdi

Sanki yılbaşında eğlencelere laf edilmiş gibi

Bu saydıklarınızın hiç birini yapmamış olmanın mutluluğunu yaşadım şuan 🥰
Belki son dönemde yılbaşına dünşamnlık değil de bilinçli anne babalar çoğalmıştır🌸

Son düzenleme:

Beni ilgilendirmez diye bişey yok diye düşünüyorum pare haksız mıyım. Boynumuzun borcudur ama bir söylersin anlayan anlar öyle değil mi

Bana göre de bu yıl aşırı normalleşmiş geliyor insanlar
Geçen tesettürlü bir bayanın çam ağacı süslediğini gördüm şöyle bir başlık atmış "ağaç süsledik diye dinden çıkmayız"

"Çocuklarımız hevesini almasın mı ? 🥲"

Kendi dininie örfüne ait olmayan bi hevesi neden alsın ki çocuklarımız?

Bu konu çok uzar da Müslüman olarak söylemek uyarmak boynumuzun borcudur Ssero Ssero Nun dediği gibi

Ama gayrimüslim de çok kişi var kulüpte o yüzden bişey diyemiyorum 😐

Back
X