Ben her kullanımdan sonra sıkarım ama üst kısıma bişey yapmam zarar verir diye sinirimi bozuyor orasıHer paylaşılan da doğru Olmuyor en iyisi sık silmek çok kirlenince mecbur yağ sökücü kullanmak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
- Konu Sahibi Nego
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenilenmek güzeldir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen çok pahalı bide özellikleri çoğaldıkça fiyat artıyorBulursan bana da link ver parem
25 binin altında yok
Bulursam atayım canim
Kızlar size bir şey sorucam
Ben dikey süpürge alicam dyson dışında onereceğiniz başka marka varmı
Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor
Değiştirmek istiyorum
Şu bacinıza bi fikir verin hele ❤
Greenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma SüresiBulursan bana da link ver parem
25 binin altında yok
Benimki bu kızlar 2 sene olacak kullanılı 2 bucuk bine almıstık sanırım. Her gün bunla süpürüyorum. Elektirikki süpürgeyi 2 haftda bi acıyorum hatta 2 3 ay acmadıgım bile oluyo dysonla farkı illaki vardır ama süpürünce ev tertemiz oluyo
Dysonla farkı illaki vardır mı sjsjsjGreenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma Süresi
Benimki bu kızlar 2 sene olacak kullanılı 2 bucuk bine almıstık sanırım. Her gün bunla süpürüyorum. Elektirikki süpürgeyi 2 haftda bi acıyorum hatta 2 3 ay acmadıgım bile oluyo dysonla farkı illaki vardır ama süpürünce ev tertemiz oluyo
Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorumKızlar size bir şey sorucam
Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor
Değiştirmek istiyorum
Valla bende işe yaramadı hiç bi dene istersen yine de ama sirke yanıyor yani bu yağ değil aslaTaşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insan
Hoşgeldiniz
Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlı
Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweet
Bende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyorKızlar size bir şey sorucam
Değiştirmek istiyorum
Herkesin dysonı yok senin gibiDysonla farkı illaki vardır mı sjsjsj
Evet 12 bin olmuş 12 bim etmez canım buna vereceğine başka modelleri düşünebilirsinAy gönülüm 3 bin 5 bin mi kaldı
Çok daha pahalı netten baktım 12 bin 15 bin en ucuz olanlar dyson 34 bine kadar modelleri var
Benim ki uygun ve çekimi iyi olsun
Bi dilim de bana verir misin4 saat 16 dk da biskuvili pasta yaptım herkes uyumuş geec mi kaldım lo hdhdjd
Şuan çok ihtiyacım var
Böyle yeme atağı geliyor gibiiii
Hayırlı akşamlar canımmHayırlı akşamlar kızlar
Shahaha bütün mahalleye mi yaptın naptın o kadar saat4 saat 16 dk da biskuvili pasta yaptım herkes uyumuş geec mi kaldım lo hdhdjd
Bisküviyi elinde mi yaptın lora sksksksj4 saat 16 dk da biskuvili pasta yaptım herkes uyumuş geec mi kaldım lo hdhdjd
Bir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya markettenBende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyor
Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorum
Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun
Greenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma Süresi
Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide
Serocum begenmesede benim isimi görüyo bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldiBir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya marketten
Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun
Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide
Ay banada maraton benim elimi belimi kolumu kanadimi resmen bitiriyor tam eziyetSerocum begenmesede benim isimi görüyo bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldi
Ay keşke komşu olsaydık hemen getirirdimBi dilim de bana verir misin
Şuan çok ihtiyacım var
Böyle yeme atağı geliyor gibiiii
Shahaha bütün mahalleye mi yaptın naptın o kadar saat
Hshsjwjw canla başla bogaz derdine düştüm and içtimBisküviyi elinde mi yaptın lora sksksksj