• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar size bir şey sorucam

Ben dikey süpürge alicam dyson dışında onereceğiniz başka marka varmı

Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor

Değiştirmek istiyorum

Şu bacinıza bi fikir verin hele 😊😊🥰😘

Bulursan bana da link ver parem
25 binin altında yok :KK43:
Greenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma Süresi
Benimki bu kızlar 2 sene olacak kullanılı 2 bucuk bine almıstık sanırım. Her gün bunla süpürüyorum. Elektirikki süpürgeyi 2 haftda bi acıyorum hatta 2 3 ay acmadıgım bile oluyo 😂dysonla farkı illaki vardır ama süpürünce ev tertemiz oluyo

Greenote GSC50 Akülü Dikey Elektrikli Süpürge, 23000PA Güçlü 35 Dakika Uzun Çalışma Süresi
Benimki bu kızlar 2 sene olacak kullanılı 2 bucuk bine almıstık sanırım. Her gün bunla süpürüyorum. Elektirikki süpürgeyi 2 haftda bi acıyorum hatta 2 3 ay acmadıgım bile oluyo 😂dysonla farkı illaki vardır ama süpürünce ev tertemiz oluyo
Dysonla farkı illaki vardır mı sjsjsj

Kablolu olan vardı arnica artık ekisi gibi süpürmüyor kaba olanları aliyor hali üstünde ufak tefek şeyleri almıyor

Değiştirmek istiyorum

Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorum

Taşması gerektigi yerde taşmalı bence. Sonra küçücük seyler yüzünden depresyona giriyo insan🫠

Hoşgeldiniz 🌸

Gecen bende bisküvili pasta yaptım ama farklı bisküvilerin arasına muhallebi döküyosun en üstüne yine muhallebi arkasındanda krema ve cikolatayla yaptığımız ganaj hem cok basit hemde basit durmayan bi tatlı

Bunu bende denemek istiyodum denemeyelim mi o zaman sweet😂
Valla bende işe yaramadı hiç bi dene istersen yine de😂 ama sirke yanıyor yani bu yağ değil asla 😂

Değiştirmek istiyorum

Bende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyor

Bende Philips speedpro max var memnunum güzel çekiyor
Bir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya marketten
Benim ki karcher güzel ama fiyatı yüksek diye biliyorum

Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun

Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide

Bir kaç kişi önerdi bana bi gitsem bakıcam medya marketten

Bakmadım fiyatına nanecim kuzenimde var oda memnun

Bu markayı hiç duymadım illaki kullanan vardır fiyatı çok uygun bur sürü alet var ışıklı bide
Serocum begenmesede benim isimi görüyo😂 bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldi

Serocum begenmesede benim isimi görüyo😂 bu olunca ev süpürmek zor gelmiyo. Gecen bi komşuya vermek gibi salaklık yapmıştım haznesini kırmış öbür süpürgeyle ev süpürmek işkenfe gibi geldi
Ay banada maraton benim elimi belimi kolumu kanadimi resmen bitiriyor tam eziyet

Back
X