Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lodos var yağmur yağıyor tam onun havasıBenim bugün soldan geldi kafamın yarısı yok
Bir sen eksitin dedim
Dikkat et kendine geçmiş olsun
Çıkma dışarıLodos var yağmur yağıyor tam onun havası
Başım tuttu benim bugün hiç tadım yok
Geçmiş olsun canlarım dikkat edin kendinizeBenim bugün soldan geldi kafamın yarısı yok
Bir sen eksitin dedim
Dikkat et kendine geçmiş olsun
Geçmiş olsunBaşım tuttu benim bugün hiç tadım yok
Geçmiş olsun canımNe güzel öksürük yoktu sabahtan beri bir kıçık takıldı
Sana da geçmiş olsun canımÇok ihtiyacı var toprağın yağmura kara Allah rahmetini esirgemesin ablam
Biz akşam bahçeye geldik evi ılık bırakıyoruz yoksa ısınması zor oluyor yine de dondum
Hafif bende de var öksürük efserim
Desene herkes sende yine. Çok yormasalar bari .Evet canım kardeşler esler yigenlerim
Bide amcamı aramış babam fiziğe gidince göremiyor gel muhabbet edelim demiş
Amca yengem torunu
Geçmiş olsun bonusumBaşım tuttu benim bugün hiç tadım yok
Aynen burası da yağmurlu. Hafta boyu devam edecekmiş. Ne boyaması yaptınız ?Sabah bi çıktık annem ablamla boyamaya falan gittik köye geldik şimdi. Hava yağışlı burda da
Ne yaptın peki canımGündüz arkadaşım varken elticiğim akşam bize geleceklerini söyledi. Bende yemeğe gelin madem dedim. Onlara da pizza yapacaktım. Sonra kv ile konuşurken onlara sizde gelün dedim
Pizza hamurunu yoğurdum, malzemeleri doğradım falan ama herkes farklı yiyor birinin yediğini biri yemiyor kafam allak bullak oldu.
Neyse namazımı kılayım ☺