Düzenli Evimiz & Hayatımız

➡️ öğlen namazını kıldım
➡️ bul.mak.bitti, yerleştirdim
➡️ kurutma bitti, çamaşırları katlayıp yerleştirdim
➡️ robot ve kurutmanın haznelerini yıkadım
➡️ yemeğim pişti, ocağı sildim
➡️ ikindi namazını kılıp, dışarı işlerimizi halletmeye çıkacağız
Akşam eve kaçta döneriz bilmem :KK24:

Ne güzel öksürük yoktu sabahtan beri bir kıçık takıldı :hasta:
Geçmiş olsun canım 🙁
Çok ihtiyacı var toprağın yağmura kara Allah rahmetini esirgemesin ablam 🤲🌺

Biz akşam bahçeye geldik evi ılık bırakıyoruz yoksa ısınması zor oluyor yine de dondum
Hafif bende de var öksürük efserim
Sana da geçmiş olsun canım 🙁
Evet canım kardeşler esler yigenlerim

Bide amcamı aramış babam fiziğe gidince göremiyor gel muhabbet edelim demiş
Amca yengem torunu
Desene herkes sende yine. Çok yormasalar bari .
Başım tuttu benim bugün hiç tadım yok
Geçmiş olsun bonusum 🙁❤️

Gündüz arkadaşım varken elticiğim akşam bize geleceklerini söyledi. Bende yemeğe gelin madem dedim. Onlara da pizza yapacaktım. Sonra kv ile konuşurken onlara sizde gelün dedim 🫨
Pizza hamurunu yoğurdum, malzemeleri doğradım falan ama herkes farklı yiyor birinin yediğini biri yemiyor kafam allak bullak oldu.

Neyse namazımı kılayım ☺

Gündüz arkadaşım varken elticiğim akşam bize geleceklerini söyledi. Bende yemeğe gelin madem dedim. Onlara da pizza yapacaktım. Sonra kv ile konuşurken onlara sizde gelün dedim 🫨
Pizza hamurunu yoğurdum, malzemeleri doğradım falan ama herkes farklı yiyor birinin yediğini biri yemiyor kafam allak bullak oldu.

Neyse namazımı kılayım ☺
Ne yaptın peki canım 🙁

Aslında evde yapılacak birsürü iş var ama sanki iş yapmak istiyormuşum ama ne yapsam bilemiyormuşum gibi 🙄 yani birsürü şey istiyorum ama aynı zamanda hiçbirşey de istemiyorum.

Anladım kafam karışık :deli:

Komşumdan öğrendim yaprakları akşamdan suya koyuyormuş ve suda haşlamadan direk sarıyormuş. Geçenlerde bende kıymalı sarmıştım oldu.
Siz duymuş muydunuz?
Yarına yaprak sarayım diyorum , zeytinyağlı. Akşamdan suya koyucam ve haşlamadan sarıcam bakalım.

X