- 23 Mart 2022
- 14.716
- 55.667
- 41
Karışım karışım deterjan geçen akşam da muhabbetin ortasından daldın ya pembe ve maviMavi olan ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karışım karışım deterjan geçen akşam da muhabbetin ortasından daldın ya pembe ve maviMavi olan ne ?
Teşekkürler GönülcümMssPARE canım çok geçmiş olsun inşallah hasta olmazsın bol su ve arada bir sirkeli su iç şifa olur inşallah
Ha heKarışım karışım deterjan geçen akşam da muhabbetin ortasından daldın ya pembe ve mavi
Tez vakitte kalıcı şifalar versin RABBİMSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
Geçmiş olsun abla Allah şifalar versinGaliba ben hastalanacam bi üşüme geliyor bi yanma
Hiç halim yok heryerim dökülüyor
Ben bir daha unutmam gönülTemizlik ürünü mavi pembe birkaç gündür dolanıyor ama bende çok hakim değilim
Amin mavişim senede geçmiş olsun canım benim ⚘Geçmiş olsun abla Allah şifalar versin
Bende şimdi banyo lavabosunun bataryası paslıydı nokta nokta onda denedim maviyi tertemiz oldu. Az bişey kaldı fırçanın girmediği yerlerdeEllerine sağlık swetimm
dün akşam mavi olanı, duşakabinde denedim. 10 numara pek memnun kaldım
Hafta sonu bir kez daha detaylı yıkayacağım. İyice parlasın pırıl pırıl olsun
Hakim olsan kesin alırdınTemizlik ürünü mavi pembe birkaç gündür dolanıyor ama bende çok hakim değilim
Günde 2 posta konusu geçiyorHa he
Kız onu bile sonradan okudum geçti gitti
Ben sabah konuştunuz sandım
Ulan ya hahhahahhaaMavi olan ne ?
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Bende şifayı kaptım dün itibariyle grip oldum ayy her tarafım ağrıyor, baş, boğaz ağrıyo
Grip olan arkadaşlara geçmiş olsun Allah herkese iyilik sağlık versin
Tez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benimSağol canım teşekkür ederim
Bu ay zorlu geçti geçen hafta düşük yaptım tam kendime geliyordum bu seferde gribe yakalandım bu ay çok mu uzun sürdü
Galiba ben hastalanacam bi üşüme geliyor bi yanma
Hiç halim yok heryerim dökülüyor
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versinSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
Sıcak su koy ayağına limonsuzum geçmiş olsunTez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benim
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de grip değilim ama sabahtan beri şiddetli kasık ağrısı çekiyorum. Yürümeye mecalim yok
Bak yine yaBende şimdi banyo lavabosunun bataryası paslıydı nokta nokta onda denedim maviyi tertemiz oldu. Az bişey kaldı fırçanın girmediği yerlerde
Sağol bonusum ağrıyan yere koydum ama ayaklarıma mı koymalıyım ?Sıcak su koy ayağına limonsuzum geçmiş olsun
Çekip atacaktım sana hızlıca bi anda girişince unuttum başka yerde yapınca unutmam inşallahBak yine ya
Öncesi sonrası çekip atın bana ya okudukça sinir oluyorum
Sıcak su torbası dedin demi?Sıcak su koy ayağına limonsuzum geçmiş olsun
Hayır yavrum apandisite falan zarar verir. Ayak altına koySağol bonusum ağrıyan yere koydum ama ayaklarıma mı koymalıyım ?
Her yeri at banaÇekip atacaktım sana hızlıca bi anda girişince unuttum başka yerde yapınca unutmam inşallah
Aaa iyi ki yazmışımHayır yavrum apandisite falan zarar verir. Ayak altına koy