- 23 Mart 2022
- 15.021
- 57.361
- 528
- 41
Yayla çorbasıBenim dünden kalan dolma var çorba yapmam gerek ama hangi çorba
Tarhana
Mercimek
Şehriye
Aklıma ilk gelenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yayla çorbasıBenim dünden kalan dolma var çorba yapmam gerek ama hangi çorba
Dolma yanına en uygunu mercimek sankiYayla çorbası
Tarhana
Mercimek
Şehriye
Aklıma ilk gelenler
Karbonhidrat hesaplaması yapmadığım ortaya çıktıDolma yanına en uygunu mercimek sanki
Diğerleri karbonhidrat mercimek protein değerinde diye biliyorum
Dolma içi pirinç varsa karbonhidrat fazlalığı olur
Dolma yanına en uygunu mercimek sanki
Benim de başka bi şey düşüneyim bendeKarbonhidrat hesaplaması yapmadığım ortaya çıktı
Ciğer yemiyormusunOlmuyooo
Bende evde olmak istiyorum diyorum ama full evde olunca da sıkılıyorum. Galiba 1 saatte olsa dışarı çıkmak istiyor bünyen
Menü bugün değişik.
Kızımla eşime ciğer
Galiba bende patlıcan pişircem kendime
Ben buzluktan bir şeyler düşünüyorum tek yemek olacak yöresel bir (tonus ,kaynayan ) içli köfte çeşitiYatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Duşakabini yıkadım sildim
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Eşim yine yemege geldi isten cıkışı 21inde yapılacak. Öğlen gelince bile bir sürü işim kalıyo umarım cabuk iş bulur
Arda da bugün okulla sinemaya gitmisti. Erken geldi yemek yedi
Bi kahve icip ev süpürcem
Menünüzde neler var
Şehriye dün yaptım penyezim öğlende kalanı yedik akşama tarhana aklımda bide sulu köfte yapasım var yarımada kalsın diyeYayla çorbası
Tarhana
Mercimek
Şehriye
Aklıma ilk gelenler
Yok ya yemek istiyorum görüntüsü çok güzel ama hiç damağıma uymuyorCiğer yemiyormusun
bende hiç yiyemem ciğer bu yaşıma kadar yemedimde , ama evde yaparım eşim ve çocuklarım çok severlerYok ya yemek istiyorum görüntüsü çok güzel ama hiç damağıma uymuyor
Bacaklı corba mı diyosunuz sizde nerelisinBacaklı çorba(erişteli yeşil mercimek) yapacağım. Buzlukta pişmiş biber dolmam var onu çıkarayım dedim
Gecmis olsun. Cayla aksam yemesini seviyorum bendebende ne yapıcam bilmiyorum , bugün pazarımda var eve giderken ilk önce alış veriş yapıp öyle eve çıkıyorum
oğlum yok orduya gitti çarşamba günü kv dem hastanede onun yanında kaldı bugün taburcu etmişler akşam 8 e almış uçak biletini , bi menemen yaparım çayla yeriz bugünde öyle olsun pazardan balık alırım yarında onu yaparım inşallah
Beros yiyo demi cigeri ne güzelOlmuyooo
Bende evde olmak istiyorum diyorum ama full evde olunca da sıkılıyorum. Galiba 1 saatte olsa dışarı çıkmak istiyor bünyen
Menü bugün değişik.
Kızımla eşime ciğer
Galiba bende patlıcan pişircem kendime
Yeni alacakları kişileri asgari ücretten alcaklarmıs acele ediyolar o yüzden. Sürekli cıkmayı düsünğyo musun diye cagırdılar. Sendikayla konusmus esim daha sonra en ufak bi trafik cezasında bile tazminatsız cıkarabilirler onun garantisini veremeyiz demisler. Mecbur bıraktılar yani anlayacagın. Simdi bizim kârımız söyle olacak 5 maaş ikramiye verecekler tazminat haricinde yani ocakta da cıksa aslında bu kadar tazminat anca alcaktıNeden iş çıkışı 21 inde yapılıyor. Uzun zamandır orada mı çalışıyor? Yani 9 gün için kıdem tazminatı ihbarı 2024 fiyattan hesaplanacak.. ocak ayında olsa çıkışı, 2025 fiyattan hesaplanır.
bereketli, bol kazançlı, huzurla çalışacağı işi tez vakitte bulur inşaAllah
Ne güzel menüBen buzluktan bir şeyler düşünüyorum tek yemek olacak yöresel bir (tonus ,kaynayan ) içli köfte çeşiti
Ben orduluyum eşim sivaslıBacaklı corba mı diyosunuz sizde nerelisin
Bende ara sıra dikkat ediyorum uyumlu yapmaya çalışıyorum ama her zaman değilKarbonhidrat hesaplaması yapmadığım ortaya çıktı
İş yerleri persenel çıkarmalarını, yıl sonu yapar ki yeni yılda fazla olacak ya maaşlar. kıdem vss az ödemek için. Buda hakka giriyor.penyez83 ya söylediğin çok mantıklı ilknurun eşi için. İnşallah hakkını doğru bi şekilde alır ocaktan sonra çıkarın der. Bildiğim kadarıyla 5_6 senedir çalışıyor
Mercimeğin protein değeri güzel ama yine de karbonu fazla.Dolma yanına en uygunu mercimek sanki
Benim eşimde yozgatlı onlarda öyle diyo o yüzden sordum sivasla yakın zatenBen orduluyum eşim sivaslı
O hep öyle der ondan alışkanlık
Tek benim eşimi çıkarmıyolar canım kaç kişinin çıkışını verdiler anlaşmaya gidiyolar yani yarın bi gün mahkemeye vermesinler diye. Gecen ay mesela cıkanlar 5 maaş ikramiyeyi alamadı. 10 senelik çalışan arkadaşıyla aynı tazminatı alıyo suan esim 5 bucuk senedir çalışmasına rağmen. Aklında çıkmakta yoktu aslında pazartesi bi çağırdılar çarşamba tekrar cıkmayı düsünüyo musun diye sendikalı oldugu icin cıkaramıyolar direk. Eşimde ben cıkmazsam çıkarmıcak mısınız demis kesin bisey diyemeyiz yarın öbür günde çıkarabiliriz belli degil demiş müdür. Eşimde belirsizlikle çalışmak istemedi bunu kaç kişiye yaptılar hakkımız kalırsa allah cıkarsın ne diyimİş yerleri persenel çıkarmalarını, yıl sonu yapar ki yeni yılda fazla olacak ya maaşlar. kıdem vss az ödemek için. Buda hakka giriyor.
İşyeri kapanıyor veya devir ediyorsa o ayrı. Çıkışları mecbur yaparlar yıl bitmeden.
ilknurrr22 böyle bir durum varsa eşin konuşsun. 9 gün için benim hakkım eksik hesaplanır. Ocak ayı içinde çıkışımı verin desin