- 27 Mart 2019
- 29.709
- 108.201
- 598
Çoktandır yapmıyorum...turşusu da güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende uzun zamandır yememiştim çok şekerli tadı az şekerli hatırlıyordumÇoktandır yapmıyorum...turşusu da güzel oluyor
Bende bilmiyorum aynen benimde annenem babannem yapardı çok güzel olurdu teyzem yapıyor bazen o lezzet yok amaBende uzun zamandır yememiştim çok şekerli tadı az şekerli hatırlıyordum
küçükken babaannemler turşusunu yapardı yerdik ben bilmiyorum nasıl yapıldığını
Geç kaldın bul bi yerde git hemen bi günde oturuver nolmusHergün dışarı çıkıp bir gün evde olunca da kötü oluyor sıkıldım
kız adı üstünde şeker pancarı tabi tatlı olur bizim memlekettede çok ekerler şeker fabrikasına vermek için ,bide pekmezini yaparlar çok güzel olurBende uzun zamandır yememiştim çok şekerli tadı az şekerli hatırlıyordum
küçükken babaannemler turşusunu yapardı yerdik ben bilmiyorum nasıl yapıldığını
Bende her gün dışarıdayım bir gün evde kalmak istiyorum sakin bir müzik açıp yada ney sesi yada filim kendimle kalmak istiyorumHergün dışarı çıkıp bir gün evde olunca da kötü oluyor sıkıldım
Yatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Duşakabini yıkadım sildim
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Eşim yine yemege geldi isten cıkışı 21inde yapılacak. Öğlen gelince bile bir sürü işim kalıyo umarım cabuk iş bulur
Arda da bugün okulla sinemaya gitmisti. Erken geldi yemek yedi
Bi kahve icip ev süpürcem
Menünüzde neler var
Sağolun hepiniz swetle benle beraber bir yanı eksik olan diğer arkadaşlarımında ölmüşlerine Allah rahmet eylesin
Limonsuzzcay
@aysen-
Ssero
Allah ferahlık versin canımHasta değilim içim daralıyor kalbim sıkışıyor
Mercimek çorbası güzel olurBenim dünden kalan dolma var çorba yapmam gerek ama hangi çorba
Bacaklı çorba(erişteli yeşil mercimek) yapacağım. Buzlukta pişmiş biber dolmam var onu çıkarayım dedimYatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Eşim yine yemege geldi isten cıkışı 21inde yapılacak. Öğlen gelince bile bir sürü işim kalıyo umarım cabuk iş bulur
Menünüzde neler var
bende ne yapıcam bilmiyorum , bugün pazarımda var eve giderken ilk önce alış veriş yapıp öyle eve çıkıyorumYatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Menünüzde neler var
OlmuyoooGeç kaldın bul bi yerde git hemen bi günde oturuver nolmus
Bende evde olmak istiyorum diyorum ama full evde olunca da sıkılıyorum. Galiba 1 saatte olsa dışarı çıkmak istiyor bünyenBende her gün dışarıdayım bir gün evde kalmak istiyorum sakin bir müzik açıp yada ney sesi yada filim kendimle kalmak istiyorum
Haftasonun yoğun haftaiçi yoğun kapıları kilitleyip evde yokuz diyesim var
Menü bugün değişik.Yatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Menünüzde neler var
Neden iş çıkışı 21 inde yapılıyor. Uzun zamandır orada mı çalışıyor? Yani 9 gün için kıdem tazminatı ihbarı 2024 fiyattan hesaplanacak.. ocak ayında olsa çıkışı, 2025 fiyattan hesaplanır.Yatakları topladım
Tuvaletleri yıkadım
Lavaboyu yıkadım
Kahvaltı yaptık Metisle
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Menünüzde neler var