• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bacaklı corba mı diyosunuz sizde 😂nerelisin

Gecmis olsun. Cayla aksam yemesini seviyorum bende

Beros yiyo demi cigeri ne güzel

Yeni alacakları kişileri asgari ücretten alcaklarmıs acele ediyolar o yüzden. Sürekli cıkmayı düsünğyo musun diye cagırdılar. Sendikayla konusmus esim daha sonra en ufak bi trafik cezasında bile tazminatsız cıkarabilirler onun garantisini veremeyiz demisler. Mecbur bıraktılar yani anlayacagın. Simdi bizim kârımız söyle olacak 5 maaş ikramiye verecekler tazminat haricinde yani ocakta da cıksa aslında bu kadar tazminat anca alcaktı

Ne güzel menü 😍
Hakkını veriyorlarsa sıkıntı yok. Kendisi ayrılmıyor istifa dilekçesi falan imzalamasın ki; başka iş bulana kadar da işsizlik maaşı alır.

Bacaklı corba mı diyosunuz sizde 😂nerelisin

Gecmis olsun. Cayla aksam yemesini seviyorum bende

Beros yiyo demi cigeri ne güzel

Yeni alacakları kişileri asgari ücretten alcaklarmıs acele ediyolar o yüzden. Sürekli cıkmayı düsünğyo musun diye cagırdılar. Sendikayla konusmus esim daha sonra en ufak bi trafik cezasında bile tazminatsız cıkarabilirler onun garantisini veremeyiz demisler. Mecbur bıraktılar yani anlayacagın. Simdi bizim kârımız söyle olacak 5 maaş ikramiye verecekler tazminat haricinde yani ocakta da cıksa aslında bu kadar tazminat anca alcaktı

Ne güzel menü 😍
sağol canım :KK68:

Hakkını veriyorlarsa sıkıntı yok. Kendisi ayrılmıyor istifa dilekçesi falan imzalamasın ki; başka iş bulana kadar da işsizlik maaşı alır.
Aynen onlar kendi cıkarıyo göstericekler. Zaten tazminatıda alamaz öbür türlü. İssizlik maaşına hemen başvuracak ama umarım iş bulması uzun sürmez yada kafasında başka planlar var kendi bişeyler deneyecek hangisi hayırlısıysa o olur hakkımızda insallah.

Selamlar sevgiler 🩷
Güne diyetisyen randevum ile başladım, 1 kg vermişim ama hepsi ödem yağ çok az gidiyor 💆🏻‍♀️

Sonra eve geldim, bebeğin uyku tulumunu yıkadım, serdim. 🍁
Dün dolgu işlerim vardı diye akşam mutfağa hiç karışmadım, bugün dünya bulaşığı makineye attım kalanları elde yıkadım.
Alışveriş yapmıştık akşamdan, az önce onları yerleştirdim.
Mutfağı süpürdüm, toz aldım.
Oturma odasını topladım, yatak odasını topladım.
Nasıl böyle hızlıca dağılıyor anlamadım 🫠

Banyoyu elden geçirdim, akşam yemeği+ çayı kayınvalidemden 🩷🫶🏻

Aynen onlar kendi cıkarıyo göstericekler. Zaten tazminatıda alamaz öbür türlü. İssizlik maaşına hemen başvuracak ama umarım iş bulması uzun sürmez yada kafasında başka planlar var kendi bişeyler deneyecek hangisi hayırlısıysa o olur hakkımızda insallah.
Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla afiyetle olsun inşaAllah

Ben orduluyum eşim sivaslı
O hep öyle der ondan alışkanlık 😅
Bir ara sivasa en çok Tokat'tan gelin geldiği konuşuluyordu hatta tv programına çıkmıştı
Bence ordu lu gelin oranı daha yüksek tanıdığım 10 u aşkın ordulu var konu komşudan da duyuyorum gelinimiz ordulu diye 😅

Akşama kadar derli toplu mutfak akşam olunca iki adam görünce delleniyor yine aldı başını giiti güya yemek yapmadım yemeğim vardı bugün yapsam kimbilir ne olurdu 🫤
Sanki görünmeyen biri dağıtıp duruyor. Başka bi açıklaması olamaz 😂

Yemek yendi

Mutfak toplu✅

O zaman çay içelim ve kızılcık şerbetine bakalım

:KK76::KK76::KK76::KK76:

20241213_192043.jpg

Back