- 30 Ocak 2015
- 18.311
- 17.664
- 298
- 29
Halbuki çokta ortada bi mesajdı nasıl kacırırsın ahahahO ç li mesajı kaçırmış mıyım ya hahahha Allahın sopası yok dün nuri alço ettiler beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halbuki çokta ortada bi mesajdı nasıl kacırırsın ahahahO ç li mesajı kaçırmış mıyım ya hahahha Allahın sopası yok dün nuri alço ettiler beni
Namaz kıldım dua ettim dizi izledim uyuyum biraz dedim yarım saat uyumuşum başım ağrıyor. Biraz daha iyiyim çok şükürKendine geldin mi biraz?
rüyanda korktuysan ondan etkilenmiş olabilirsinBi şey olmadı abla gece 3 e geliyordu uyandım kalbim çok hızlı atmaya başladı içim sıkıldı
Yutuba baksana aynen böyle arama yapıp hiç duymadım benBuzdolabının ışığı yanmıyor. Üstündeki tuşlarda basmıyor. Bide açık kalınca ötmüyor niye olmuş olabilir ki ya. Bu ışığın pili mili vardır da bitmiş midir
Biz ara yanlış yazıp yanlış anlaşılıyoruz (halbuki hiç öyle değilim )Ay çok güldüm buna
Çok ayıp efser o ne öyle yazdıgın o şey erkeklerde yok muydu hahaha
Oy kankam sana neler oluyo böyle
bende farkettimde bişe yazmadımO ç li mesajı kaçırmış mıyım ya hahahha Allahın sopası yok dün nuri alço ettiler beni
Birkaç gün girememiştimYıl oldu birsen gııı kurudu sardım kaldırdım bilee
-Hayal Etikette harften önceki tireye rağmen seni etiketliyorum sevilmek böyle bir şey
Aha ihtiyacımız olan ortam
MssPARE @Aktif Lora siz de gelin
Bende diyorum kombi çalışmayacak sıcak su alsa ne yapacak soğur geri anlayamadım bi türlüÇünküme elektirik kesilince pompada çalışmıyor yüksek kat tazik yeterli gelmiyor su da gidiyor
Janeratörde çalışmıyor
Abartmanın tamamı bir kişiye ait 16 daireyiz sevgili ev sahibimiz var olan jenarotörü yaptırmıyorBende diyorum kombi çalışmayacak sıcak su alsa ne yapacak soğur geri anlayamadım bi türlü
Bizim kalbimiz temizO ç li mesajı kaçırmış mıyım ya hahahha Allahın sopası yok dün nuri alço ettiler beni