Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla marka olarak iyi bu da iyidir bence. Alma yavrum o kadar varsa

Selam hanımlar

Çok şükür halılarım geldi, evimi serdim mis gibi her yer.
Bugün biraz dinlenme günü yapıyorum.
Biraz çamaşır yıkama ve ütü işlerim var onları da yarın hallederim.
Eşim devlet memuru, her gün yeni bir pantolon ve gömlek bazen de kazak giyiniyor. Bu aralar ütülerini biraz aksatıyorum o da şikayetçi Sizler haftalık mı günlük mü yapıyorsunuz?

Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın. Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum

Selam hanımlar

Umarim herkes güzel bir haftasonu geçiriyordur. Benimki her zamankinden normal olunca şükür iyiyim esim ilk kez aylar sonra evde. Bu sabah geç uyanıp birlikte kahvaltı yapmak hep evde durmak hatta şu an tv izlemek bile normal ve güzel oldu

Dun sabah erkenden dizqrda ve evde isler. Annemi bize getirme .burdan Sapanca'ya kız istemeye gitmek, orda eğlenmek derken geri dönüş.. hatta üzerine annemi bırakmak
. 3 4 gibi yorgun uyumak..cumartesi böyle geçti.

Cuma akşam zaten kıyafet dene, yemek yap, çamaşırlar, nisana hazırlık, ev temizliği.. esim yardım etti ama yorucu oldu tabi yine de bir akşamda hersey.

Simdi de çarşaf vs derken 2 camasir makina yıkandı. Yemek yaptım. Nevresim falan degistirdim..son dönemdeki sitemlerim ve büyük tartismalarimiz..Üstüne esimin evde olması. Bana yardım ediyor az da olsa neler yapiyorsa .iyi oldu bu süreç.. sorunları konuşmadık cozmedik benim kafamda sorular da çok ama yaza bıraktım bir çok şeyi.. Her anlamda daha iyi bir plan yapacagim hem kendi önümü hem evliliği daha iyi ortaya koyduğum bir zaman olacak. Ayrica ilahi adalet denilen şeyleri hem manevi hem maddi göreceğimi gösteren ufak tefek olaylar ve haberler olmaya başladı bu da bana iyi geldi aslinda son haftalarda..ayrica tabi kişisel bakımlarim.

Sali günü babama gideceğim yemek falan götürürüm hem.sonraki 3 gün de direksiyon egitimlerim olacak erken uyu kosusturmali mesai olacak yani bu hafta..

Hepimize güzel bir hafta başlangıcı olsun yarin sabah umarım. Herkes sağlıkta ve huzurda ve iyi bir haftasonundadir insallah.

İyi geceler hanımlar
Rapor veriyorum; kahvaltı ve sonrası mutfak toplama
Evi havalandırdım
Süpürge tuttum mutfak salon yatak odasına
Eşim mopladı
Başka da hiçbir iş yapmadım
Akşam yemeklerimiz hazırdı eşim kendi ısıttı yedi benim canım istemedi. Toplu bırakmış
Sadece yeni haftaya ütü sarktı ben de, dün ve bugün canım istemedi hiç girişmedim o yüzden. Hallederim yarın inşallah. Sabah 6.30 da uyanmayı hedefliyorum, işe geçmeden vaktim olsun diye o yüzden iyi uykular herkese

Yıkandıkça çıkanı yapmaya çalış arya o zaman hiç birikmiyor. En fazla 5 parça biriksin yani

Günaydıııın 6.30 da uyanıldı. 20 dk pilates yaptım işe gitmeme 1.30 saat var evimi de toparlarım ohhh mis.
Sendromsuz pazartesiler a canlarım

Sizler haftalık mı günlük mü yapıyorsunuz?
Ben biriktirip tek seferde hepsini ütülüyorum canım çünkü canıma kastım var
O zaman eşine tripli olduğun zaman kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…