- 2 Ağustos 2013
- 35.490
- 108.810
- 798
Valla marka olarak iyi bu da iyidir bence. Alma yavrum o kadar varsaİşte yağçözü iyi midir
BİM in Güldağ yağçözücüsü var en çok onu beğenmiştim ben. Elimde şu an değişik markalarda 3 ya da 4 kutu yağçöz var ve bi o kadar farklı şeyler varadam almasa haklı yani
Going zero diye bir marka doğal her şeyleri bayadır takip ediyodum yeni denedimHangisiydi canım ?
Bimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın.İşte yağçözü iyi midir
BİM in Güldağ yağçözücüsü var en çok onu beğenmiştim ben. Elimde şu an değişik markalarda 3 ya da 4 kutu yağçöz var ve bi o kadar farklı şeyler varadam almasa haklı yani
Ben hak ettiğimi düşünmüyorumHakeden birisine gelsin...
Selam hanımlarHerkese selamlar
Bu sabah da günaydın diyemedim saat 1 e kadar durmadan çalıştım bir arkadaş pat diye işi bıraktı işlerini hiç bilmiyorum kucağıma kaldi falan..ustelik yarim gün çalışacaktım normalde bugün.
Yanimda telefonlar ve laptop kuaförde çalışıyorum aksama yemek yok cqmasir asmam lazım ustelik temizlik de yapmam lazım yarın annem gelecek nişan var
Kargo yetişti kıyafet deneyecegim
Aksam utu
Yemek
Bulaşıklar
Kedinin ilaçları bakımı falan
Hallettim
Umarim herkes iyidir hayırlı cumalar olsun hanımlar
Selam hanımlar
Çok şükür halılarım geldi, evimi serdim mis gibi her yer.
Bugün biraz dinlenme günü yapıyorum.
Biraz çamaşır yıkama ve ütü işlerim var onları da yarın hallederim.
Eşim devlet memuru, her gün yeni bir pantolon ve gömlek bazen de kazak giyiniyor. Bu aralar ütülerini biraz aksatıyorum o da şikayetçiSizler haftalık mı günlük mü yapıyorsunuz?
Günaydıııın 6.30 da uyanıldı. 20 dk pilates yaptım işe gitmeme 1.30 saat var evimi de toparlarım ohhh mis.İyi geceler hanımlar
Rapor veriyorum; kahvaltı ve sonrası mutfak toplama
Evi havalandırdım
Süpürge tuttum mutfak salon yatak odasına
Eşim mopladı
Başka da hiçbir iş yapmadım
Akşam yemeklerimiz hazırdı eşim kendi ısıttı yedi benim canım istemedi. Toplu bırakmış
Sadece yeni haftaya ütü sarktı ben de, dün ve bugün canım istemedi hiç girişmedim o yüzden. Hallederim yarın inşallah. Sabah 6.30 da uyanmayı hedefliyorum, işe geçmeden vaktim olsun diye o yüzden iyi uykular herkese
Ben biriktirip tek seferde hepsini ütülüyorum canım çünkü canıma kastım varSizler haftalık mı günlük mü yapıyorsunuz?
O zaman eşine tripli olduğun zaman kullanabilirsinBimin yağçözü çok etkili ana boğuyor insanı. Eşim mutfaktayken sıktım boğuluyordu az kalsın.Öksüre öksüre mahvoldu, annemde öyle.
Beni de etkiliyor ama bu kadar değil. Şuanda cif aldım memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?