Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah Efserim onu ben her gün yaşıyorum inan ki

Bi yazsam günlük neler yaptığımı beni burdan atarsınız bu nedir kaç cilt olur bu kadar uzun ne diye

Kolay gelsin canım yorgunluk oluyor ama tertemiz insanin ici rahat ede ede yaşıyor

Oh misss ⚘

Allah kolaylık versin Rabbim gücünü küvetini artırtırsın
Yazmaya benimde casaretim yok
Saya bildiğim doğruysa
6 makine çamaşır yıkandı serildi
(Yıkanalar nevresimler pikeler)
Yarında ütülenecekler
Çamaşı makinesini dolabını sildim
Yemek yapıldı yorugunluktan hatırlamasığım şeylerde vardır

Mutfakta topuluyla toplanmamak arasında kalmış
Çayda demliyemedim

Yemeği dolaba attım bir üşüme geldi ısınmak için yatağa girdim sırf ısınmak için
Picamalarımıda yatak yorgan kirlenmesin diye giydim başka amacım yok yani
Niyet ettim 23:00 kadar yatakta ısınmaya
O zamana kadar bizim bulaşıklar Nasrettin hocanın kazanı gibi doğurur durular artık

Geçmiş olsun canım

Tahin cevizsiz kabul edilemez

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım . Hasta hasta da sanki herşey üst üste geliyor gibi oluyor
Teşekkür ederim kızlar
Sabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.

Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Sizede geçmiş olsun. Zaten evde biri hastaysa digerleri kesin oluyo

Bende meteyi uyutmaya girdim uyuttum ama cıkasım yok yataktan akşam yemeğinin bulasıgıda öylece bekliyo

Bende meteyi uyutmaya girdim uyuttum ama cıkasım yok yataktan akşam yemeğinin bulasıgıda öylece bekliyo
Asılda mutfağı toplamıştım
eve tek tek geldikleri için
Bir de giren açımmm diye böğürerek giriyor
Son bir kaç parça kap kaldı yemek tenceresini boşaltım içine kapları doldurdum ıslansın diye suyu doldurdum kapağını güzelce kapatıp lavobunun içine bıraktım sanki tek parcaymış gibi piskolojimi rahatlattım inşallah sabaha kadar aşk yaşayıp doğurmazlar ben anca ısınırım

Maşallah

Çokta yorulma ortalık hastalık kaynıyor üşütüp hasta olma dikkatli temizlik yap canısı

Bence kimse yerinde değil herkes kendi yokluğundan şikayetci o yüzden fark etmiyoruz
Efser aynı ben de öyle.
Bu ara hem birşeyler yapıyorum, hem yapmıyor gibiyim.
Hem canım istemiyor ama öte yandan ne çamaşır bitiyor ne yemek bulaşık süpür topla vs
Evet her zamanki işler fakat bi tuhaflık var.
Şuursuzca yapıyorum sanki.
Otomatiğr bağlamış gibi.

Sıkıldım bu halden.

Bunlar dayağı hakediyor ama ne yaparsın

Lânet olsun içimizdeki insan sevgisine

Düzen perilerim benim, herkesi seviyorum.
Buraya girmeyince bile aklım kalıyo, bi haber veriyim, bugun de evi süpüremedim falan diyim diyorum
Veya birşey olsa buraya yazasım geliyor falan.

Ama b silkelenip kendime gelmem lazım.
Günlerdir hayalet gibi gir çık yaptım, bazen girmedim bile.
Misafir okuyucular gibiydim kııızzzz

Toparlanacaz inşallah

Kaç gündür onu düşünüyorum beynim ne komut verirse onu yapıyorum sadece evin içinde döndüğümü fark ediyorum bazen
Gittiğim oda yapacağım işi yapmadan dönüyorum o sırada başka iş yaptığım için tekrar o işe dönemiyorum akşam olunca yapılanlara bakıyorum bu kadar efora bunu mu yaptım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…