Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyy kuzum ya. İnşallah çabuk toparlanır düşer değeri 🤲

Hiç endişe etmesin normal bir süreç🥰
İnşallah tedavı şifa versin biran önce yuvlarına dönsünler 🤲🏻
Aktif Lora Aktif Lora
İnşallah kızlar. AB0 kan uyuşmazlığı varmış onu da söylememişler. Şükür ki çok aşırı yüksek değil 18 lerdeymiş değeri. Yarına düşer inşallah dedim hemşire de 24 saate düşer demiş. Önemli olan sonrasında da yükselmemesi🤲🏻

Son düzenleme:
İnşallah kızlar. AB0 kan uyuşmazlığı varmış onu da söylemişler. Şükür ki çok aşırı yüksek değil 18 lerdeymiş değeri. Yarına düşer inşallah dedim hemşire de 24 saate düşer demiş. Önemli olan sonrasında da yükselmemesi🤲🏻
Zaten kan uyuşmazlığıda varmış normal sağlıklı olsundalarda bunlar atlatılaçak şeyler
Lohusa lohusa kendini yıpratmasın bir iki güne geçer inşallah 🤲🏻

Asılda mutfağı toplamıştım
eve tek tek geldikleri için
Bir de giren açımmm diye böğürerek giriyor:KK53:
Son bir kaç parça kap kaldı yemek tenceresini boşaltım içine kapları doldurdum ıslansın diye suyu doldurdum kapağını güzelce kapatıp lavobunun içine bıraktım sanki tek parcaymış gibi piskolojimi rahatlattım inşallah sabaha kadar aşk yaşayıp doğurmazlar ben anca ısınırım 👀
Geldim mutfagı topladım Ardayla canım kocam acıkmıs cayla ekmek arası biseyler hazırladım onlara benimde canım kestane cekmisti onu yaptım. Simdi beni bekliyo mutfak yine 🥺
Kızlar lorişin bebişi hastanede fototerapi tedavisi görüyor. Sarılığı yüksek çıkmış. Dua bekliyor sizlerden 🤲🏻
Aktif Lora Aktif Lora geçmiş olsun lora. Hemencecik düşer insallah ♥️

Zaten kan uyuşmazlığıda varmış normal sağlıklı olsundalarda bunlar atlatılaçak şeyler
Lohusa lohusa kendini yıpratmasın bir iki güne geçer inşallah 🤲🏻
Yanlış yazmışım söylememişler uyuşmazlığı doğunca söylenip takip edilmesi gerekiyormuş sarılığı. Çünkü aniden çok yükselebiliyormuş netten baktık da biraz. Bende dedim kendini üzme yat dinlen

İyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsun hastalara şifa bulsun bir an önce inşallah.
İşten çıkınca market alışverişi yaptık biraz.
İşten eve gelince yemeklerim vardı onları ısıttım yedik.
Makineye bir posta çamaşır attım ben bunları yazarken bitti eşim seriyor 🥹
Eşim kedilerimin kumunu temizledi ortaya bir süpürge tuttu.
Ben de hazır yemeklerimiz bittiği için yemek hazırladım kalan iş günleri için. İşten gelince ısıtıp yemek kolay oluyor. Kabak böreği yaptım, tavuk haşladım suyuna çorba, tavuğu soslayıp soteledim.
Daha yapacaktım kuru soğan kalmamış, Brüksel lahanası vs yapacaktım kaldı yarına.
Neyse iki gün yeriz yine zaten haftasonu geldi.
Çay demledik Leyla izlerken çay içiyoruz 🥹
Benden bu kadar 🧚🏼‍♀️
Mutfak toplu bırakıldı ✅

Kızlar lorişin bebişi hastanede fototerapi tedavisi görüyor. Sarılığı yüksek çıkmış. Dua bekliyor sizlerden 🤲🏻
Çok geçmiş olsun loramm inşaAllah çabucak toparlanıp çıkarsınız hastaneden Rabbim acil kalıcı şifalar versin 🤲🏻 Aktif Lora Aktif Lora :KK68:

Eve eşimle geç geldik markete gittik.
Yemek yoktu, buzluğa daha önceden attığım poğaçalarla kahvaltı yaptık 😅
Mutfağı topladım.
Kabak tatlısı yaptım.
Ayakkabı dolabımızın yerini değiştirmiştik. İçini düzenleyip temizledim. Atılacakları attım.
Şimdi de müslin battaniyeye nakış yapıyorum 🥰 (U biraz yamuk olmuş yeni fark ettim 😅)
1000062921.jpg

Aa süper bal kabağını beklettiniz mi içinde 😌 nasıl yaptınız acaba
Eve gelir gelmez kabakları hazırladım üstüne de göz kararı elma suyunu döktüm. Yaklaşık 30-40 dk beklettim. Sonra kısık ateşte pişirdim. Ara ara pişti mi diye baktım tadına. Saat tutmadım ama tahmini yine 30-40 dk da pişti. Benim çok hoşuma gitti. ❤️

Bugün
Yatağımızı topladım
Havalandırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yoğurt mayaladım
1 posta çamaşır makinesine ardından kurutmaya çamaşır attım
Çamaşır katladım
.
Bolca yattım yuvarlandım sonra aylık market alışverişine çıktık aşırı yoruldum
Halada eve geçemedik kv deyiz daha eve gidip yerlestırcem 😴

Orenda Orenda elma konsantresiyle kabağı yaptım. Çok güzel oldu, hatta ben tatsız olur mu diye düşünmüştüm ama normal şekerle yapılmış gibi oldu 🤩 teşekkür ederim
Ölçüyü nasıl ayarladın. 1 sb şekerle yarım sb konsantre aynı oluyor diyorlar ama denemedim hiç aldım da

İnşallah kızlar. AB0 kan uyuşmazlığı varmış onu da söylememişler. Şükür ki çok aşırı yüksek değil 18 lerdeymiş değeri. Yarına düşer inşallah dedim hemşire de 24 saate düşer demiş. Önemli olan sonrasında da yükselmemesi🤲🏻
Ah canım inşallah toparlar biran önce 🤲🏻
Kan uyuşmazlığı nasıl söylemediler önceki gebeliklerde hayret

Ah canım inşallah toparlar biran önce 🤲🏻
Kan uyuşmazlığı nasıl söylemediler önceki gebeliklerde hayret
Çünkü o bilinen kan uyuşmazlığı değil Rh olan değil. Bu Anne 0 bebek A, B veya AB olursa oluyormuş. Doğunca belli oluyormuş yani. Ama doğunca da bişey dememişler işte böyle bir durum var diye

X