- 20 Mayıs 2024
- 410
- 1.294
Anladım3 harfli marketin ortağı olan 4 harfli markette var ben almıştım, reklam sayılabilir diye yazamıyorum. 3 harf 4 harf yazdım ama:)))
Evet çok şeker kullanamıyorum sağlıklı olsun demiştimŞeker zararlı diye mi kullanmıyorsun
Hepsi mantıklı geliyo banaBiraz önce denk geldim neyle yaparsan yap tatlı sonuçta işin özü az yeyin diyor
Eki Görüntüle 3514624
Evet su tadınca ben de çok sevmiyorumŞekersiz tatlı yapmak istiyorsan hurma özü elma özü bulundurmak iyi olur.
Normal şekere oranla tabiki daha sağlıklı.
Pekmezle yapan birinde yedim güzel değildi aşırı su tadı vardı biz şekerle susuz pişiriyoruz ya pekmezle su eklenince hoşaf olmuş
Fileyi böyle anlatan daha önce olmamıştı hajahaha reklam olmamalı burası forum herkes aynı marka ile ilgili deneyim falan yazıyor amaç o3 harfli marketin ortağı olan 4 harfli markette var ben almıştım, reklam sayılabilir diye yazamıyorum. 3 harf 4 harf yazdım ama:)))
Evet su takınca ben de çok sevmiyorum4 harfli markete gideyim bi bu arada böyle isim vermenin yasak olduğunu bilmiyodum şaşırdım
Bilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedimYasak mı bilmiyorum ben de geçen birisi böyle sansürlemişti, bilen varsa aydınlatsın yasak mı a dostlaar?
Buna sevindim.Daha iyiyim seda sağol
Karikatür yasak olmasa şurda ne goygoy çevirecez ammaaa.Bilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedimbirçok konu içinde geçiyor özellikle bununla ilgili bir durum yaşamadık. Belki de var da ben denk gelmediğim için bilmiyorum.
Ama mesela karikatür paylaşımı yasak onu hepimiz biliyoruz.
Yok artık ya öyle bir şey varsa bile iyiden iyiye saçmadılar diyecemValla biz veriyoruz temizlik sayfası sürekli deterjan vs tavsiyemiz oluyor napalım hangi birini sansürleyelim
Bulduğum yörede pekmeze su kadılmaz meyvenin özü sıkılarak yapılır kaynanatılır. su kadılıp yapılanıda sizden duydumŞekersiz tatlı yapmak istiyorsan hurma özü elma özü bulundurmak iyi olur.
Normal şekere oranla tabiki daha sağlıklı.
Pekmezle yapan birinde yedim güzel değildi aşırı su tadı vardı biz şekerle susuz pişiriyoruz ya pekmezle su eklenince hoşaf olmuş
Aktif bir sayfayız konu temizlik olunca haliyle marka önerileri oluyor göz önünde olduğumuz için ilakki yönetim bir uyarı verirdi dikkatli olun diye şimdiye kadar öyle bir uyarı almadık kısıtlanmadık sonuçta ceza alan sitenin kendi bunuda net bir şekilde söylerdileray kızlar ben bilmiyorum yasak mı bilmediğim için sansürledim haelement uydurmuş gibi oldum
Elma konsantresi yoksa azcık şekerle olabilir tabiAnladımevin yakınında var, benim de aklıma ilk oraya bakmak geldi zaten
Evet çok şeker kullanamıyorum sağlıklı olsun demiştim
Hepsi mantıklı geliyo banayarım ölçü mi şeker koysam neyse akşam karar verip sonucu söylicem
Yasak mı bilmiyorum ben de geçen birisi böyle sansürlemişti, bilen varsa aydınlatsın yasak mı a dostlaar?
Değil yaBilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedimbirçok konu içinde geçiyor özellikle bununla ilgili bir durum yaşamadık. Belki de var da ben denk gelmediğim için bilmiyorum.
Ama mesela karikatür paylaşımı yasak onu hepimiz biliyoruz.
Evet pekmezli sudansa o daha iyi olacak sanırımElma konsantresi yoksa azcık şekerle olabilir tabi