- 2 Ağustos 2013
- 34.381
- 102.830
Şükürler olsun geçen hafta girdim zor çıktım benMutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Ama içini silesim var bu ara.
Şöyle açtığımda bi ferah koksun.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum
Ben başlıyorum dolap içlerini silmeye.
Her dolap için ayrı madde yazarım, çok görünür
14 adet mutfak dolabı var, içinde raflar falan derken ohoo
Hoçça galın gidiyom ben
aynı şehirdeyiz, hayır yemek göndermiyor ama her gün hazırlıyor ilk zamanlar her akşam gidip orada yiyorduk, fakat ben yemek yapmayı da sevdiğim için biraz daha nadir gitmeye başladıkaynı şehirdesin değil mi
yemek vs size gönderiyor mu hiç ?
Ben başlıyorum dolap içlerini silmeye.
Her dolap için ayrı madde yazarım, çok görünür
14 adet mutfak dolabı var, içinde raflar falan derken ohoo
Hoçça galın gidiyom ben
Deveye sormuşlar neden boynun eğri diyeBugün havadan mı nedir böyle bi halim yok yorgun gibiyim. Kahve yaptım içiyorum şimdi
olsun o kadarı da güzel. emeğine sağlık yine de kadınınaynı şehirdeyiz, hayır yemek göndermiyor ama her gün hazırlıyor ilk zamanlar her akşam gidip orada yiyorduk, fakat ben yemek yapmayı da sevdiğim için biraz daha nadir gitmeye başladık
Tek tek sayıyordur abla , dua edelim rafları tek tek sayıp yazmasınnasıl 14 dolap var kapakları tek tekmi sayıyosun mutfağınmı çok büyük ?
evet cidden fazlalaşınca insan da bir karmaşıklaşıyor. ben öyle olmuştum birden anne evinden gelip her gün kayınvalidem de yemek yiyince.olsun o kadarı da güzel. emeğine sağlık yine de kadının
ama zaten her zaman gitme, kendi evin, kendi düzenin olsun eşinle.
hem sen aile sıcaklıgı yasarsın zaman zaman, hem onlara alısırsın derken, hem arada yemek yapmaktan da kurtulmus olursun :))) yani arada git, sen de 2-3 ayda bir cagır mesela. ama fazla gorusmeye gerek yok, uzaktan tatlı tatlı daha ıyı oluyor , hem de karsı taraf sınırını bilmiş oluyor en baştan
bizler belki yapamadık,ama yeni jenerasyon bunu yapıyor en güzeli bu
Ya komşum olsaydın bi tabak gönderirdim sıcak sıcak ben ev keki cok sevmiyorum komsum geldi yedik beraber bide evine gönderdimKahve içiyorum evde bir karede çikolata yok
Şuan işim olmasa bir kek yapardımda işim çok boş kaloride almayayım
Oo kankam bu enerji nerden geliyoKızlar kızlar akşam yemekli misafirim var ama benim canım temizlik yapmak istiyor. ,
Evi silip, süpürüp, toz alcam.
Makinaya çamaşır attım.
wc banyo yıkıcam.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Oturma odasının cam ve korkuluk silcem.
Sonra yemek için hazırlık yaparım.
Önce namaz
Başlangıç 13.00 diyorum hepinizi öptüm
Hemen yaptır hic bekleme. Benim büyük oğlumu yaptırmadı eşim bebekken yazık diye . Kücük dogdu 45 günlükken yaptırdık abisinden önce sünnet olduumut uyandı 12 de.
ona baktım.
Sonra evi süpürdüm.
çöp attım.
çamaşır serdim.
Kahve yaptım.
Günler çabuk hızlı geçmekte benim için.
Umutta gündüz yatması uyuması sakin.
gece biraz bi iki üç defa uyanabiliyor .
oda normaldir..
Daha düzene biner diye düşünüyorum .
Gece saatleri.
Sünnetine doğum yaptığım hastaneye sorduk.
1 ay sonra olabilirmiş.
Onu aklı yetmeden düşünüyoruz .
Yata yata iyileşir.
Arkadaşım hayko cepkinin şarkısında aglamıstı lisedeydik ay gülsem gülemiyorumBen ağlamak isteyince Serdar Ortaç'a bile ağlıyorum
Mutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Düdüklünün lastiği yemek kokmuş, kokusu dolaba sinmiş gibi hissettim gıcık oldum.
Dolap içi silme etkinliği mi yapsak, gelenler olursa siliyim diyorum ama bugun mu bilemiyorum
Yârın katılabilirsem isterim benimde icleri karısık cünküO halde mutfak dolap içlerine dalıyoruz.
İhtiyacı olan gelsin.
2 gün.
Bugun ve yarın müsait olan silsin bitirsin.
Ben 2 saat içinde başlarım, şimdi yine dışarı çıkmam lazım.
Bitiremezsem akşam devam ederim.
Hiç anlamıyolar cok kolay geçer merak etme
Benim de silmem lazımMutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Bende geliyorummmmMutfak dolaplarını her gün dıştan siliyorum akşam bulaşığından sonra, şöyle bi üstünden geçince uzun vadede yağlanmıyor, parmak izi vs olmuyor.
Çok tatlısın pinpin
Kapak sayıyorum, içerde kimi 2 kimi 3 raflı.nasıl 14 dolap var kapakları tek tekmi sayıyosun mutfağınmı çok büyük ?