Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şükürler olsun geçen hafta girdim zor çıktım ben

aynı şehirdeyiz, hayır yemek göndermiyor ama her gün hazırlıyor ilk zamanlar her akşam gidip orada yiyorduk, fakat ben yemek yapmayı da sevdiğim için biraz daha nadir gitmeye başladık
olsun o kadarı da güzel. emeğine sağlık yine de kadının

ama zaten her zaman gitme, kendi evin, kendi düzenin olsun eşinle.

hem sen aile sıcaklıgı yasarsın zaman zaman, hem onlara alısırsın derken, hem arada yemek yapmaktan da kurtulmus olursun :))) yani arada git, sen de 2-3 ayda bir cagır mesela. ama fazla gorusmeye gerek yok, uzaktan tatlı tatlı daha ıyı oluyor , hem de karsı taraf sınırını bilmiş oluyor en baştan

bizler belki yapamadık,ama yeni jenerasyon bunu yapıyor en güzeli bu

evet cidden fazlalaşınca insan da bir karmaşıklaşıyor. ben öyle olmuştum birden anne evinden gelip her gün kayınvalidem de yemek yiyince.

ben sanırım akşam tullerı yıkarım, cunku gec cıkacagım botoks randevuma yetısemem. haftaya kalır ya da agva ya gıtmezsem haftasonu mecburen.

herkese sakin guzel huzurlu bir akşam diliyorum, mahkemenin gununu de yanlıs hatırlamısım, yarınmış. hanımlar duanıza talibim halen

Kahve içiyorum evde bir karede çikolata yok
Şuan işim olmasa bir kek yapardımda işim çok boş kaloride almayayım
Ya komşum olsaydın bi tabak gönderirdim sıcak sıcak ben ev keki cok sevmiyorum komsum geldi yedik beraber bide evine gönderdim
Oo kankam bu enerji nerden geliyo
Hemen yaptır hic bekleme. Benim büyük oğlumu yaptırmadı eşim bebekken yazık diye . Kücük dogdu 45 günlükken yaptırdık abisinden önce sünnet oldu gerçi arda da 6 bucuk yasında oldu onda da hic zorlanmadım ne agladı ne sızlandı ne gece kalktı yavrum benim annesi kurban olsun diyerek bitiriyorum
Ben ağlamak isteyince Serdar Ortaç'a bile ağlıyorum
Arkadaşım hayko cepkinin şarkısında aglamıstı lisedeydik ay gülsem gülemiyorum

Yârın katılabilirsem isterim benimde icleri karısık cünkü

Benim de silmem lazım

Bende geliyorummmm bu akşam olmazsa yarın akşam yaparım

Hepi topu 7 kapak var üstte, içlerinde de fazlalık yok 2 saat sürmez alt ve üst dolap içleri biter

Mesela burda 5 dolap var, böyle hesapladım yani, kapak olarak
Ama içleri 2 ve 3 raflı

Güzel oldu, rahatladım.
Çıkan su da silinmeye ihtiyacı olduğunu belli etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…