Sağol nanecimmAfiyet olsun
Çok severim balığı. Ama temizleyemem ben hamsiyi falanDur yaptığım tarifi atıyım çok güzeldi cips gibi. Halbuki hiç sevmem balık hele hamsi
Lan ahahahahah
Bu tam benim kızlık her şeyi çıtır çıtır seviyor sesi için yiyor
Ooo iyiymiş valla sevindimkimse duymasın1 veya 2 kez yaptım
Ne zaman gelecekmiş bilgi verdiler miSular gelmedi mutfak bulaşık dolu
Temizlettirip aldık. Sonra ben kılcığını çıakrıp yıkadım sadece. EldivenleÇok severim balığı. Ama temizleyemem ben hamsiyi falan
Geçmiş olsun canımAz uyudum, bir de tansiyon yükseltme işleminden sonra daha iyiyim ve ayaktayım
Bebekler uyudu.
Evi dolandım şöyle bi, her yer gözüme battı ama banenah dedim devrildim yine.
Yarınlar çuvala girmediyse yarın yaparız
Büyük balık da temizlemedim.Çok hamsi istavrit kafası kopardı şu minnoş ellerim ama sık sık yenmediği için yapmıyorum.
Büyük balıkları ızgarada seviyorum öyle yapıyorum
Balık yedik madem üzerine de kahve iyi gider diyosuuunBiriniz kahve yapsanız da içsek. Ben yoruldım bugün
Ulan içim gittiEki Görüntüle 3510152
MssPARE yatağıma kıyıp akşam çayımı yatağımda içyorum yine büyük sözüme töbelere geldiğim bir gün
Neyi yapmam dediysem yaptım bundan sonra yapmak isteddiklerimi kınamak istiyorum anınında oluyor
Gezmaktan yorgunum yatağa düşmüşümBiriniz kahve yapsanız da içsek. Ben yoruldım bugün
Temizliyolar verirken ya pulunu midesini falanBüyük balık da temizlemedim.
Ama büyük balık daha çok severim, fırında ızgarada her türlü
Bizim burda temizlemiyorlar maalesefTemizlettirip aldık. Sonra ben kılcığını çıakrıp yıkadım sadece. Eldivenlebence sende dene kendimi çok hamarat hissettim