Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok saçma saban olmayacak bir kesik küçük el ipli çekme rondolar varya bulaşık sepetine takılmımıştı uğraştım uğraştım çıkmadı hızlı bir şekilde çekince baş barmagımın tam dip kısmına oturdu o kısmı sıyırdı
Hiç kan tutmazdı kesiği görüncede midem bulandı başım döndü eşimde kızı almış eve geldi hastaneye gittik oynak yer dikiş atalım dediler 😏
Yaa fena olmuş 😔 geçmiş olsun canm

Çok saçma saban olmayacak bir kesik küçük el ipli çekme rondolar varya bulaşık sepetine takılmımıştı uğraştım uğraştım çıkmadı hızlı bir şekilde çekince baş barmagımın tam dip kısmına oturdu o kısmı sıyırdı
Hiç kan tutmazdı kesiği görüncede midem bulandı başım döndü eşimde kızı almış eve geldi hastaneye gittik oynak yer dikiş atalım dediler 😏
Beni de kan tutuyor ben olsam bayılırdım herhalde 🥺

Şimdi kendime iğne yapıyorum 🥹 alıştım mecbur

Olacağı var ya olmuş işte. Allah beterinden korusun.

1 hafta oluyo ben de iki tane yuvarlak bulaşık telini birbirinden ayırırken el alışkanlı ile ip koparır gibi yaptım iki parmağımı da bıçak gibi kesti kapanıyo da baya sızlayıp durdu

O kadar sinirliyim ki dünden beri hamıle halimle misafir gelecek diye hazırlık yapıyorum ki büyüklerimiz diye buyursunlar dedım yoksa artık yıldım evlendıgımden beri misafir agırlıyorum bir Allahın kuluda 1 2 arkadasım annem dısında davet etmiyor beni. Sabah eşim demesin mi gelmeye bilirler beynime kan sıçradı ben dünden beri uğraşıyorum bu ne ayıp birşey dedim neyse geliyorlar herhalde en son eşim arayıp ayıp insan hazırlık yapıyor 1 gun önceden haber vercektiniz o zaman dedi de,ama şuan kalkacak halim yok sinirlerim boşaldı 😪
Gerçekten en sevmedigim sey hazırlıgı yapıp son dakika iptal edilmesi. Böyle insanlara son anda ne koyarsan önüne koyacaksın
saat 9 da kahvaltı yaptık.
Eşim bugün izinli .
Evde olması daha iyi oldu . Ortalığın nabzını dengelemek için tekrar bi tartışma çıkmasın diye 🤣😂😅😆🤠
çünkü bugün umutun ilk banyosu olacaktı .
😃😀
kayınvalide ve annem ikisi yardımlaşıp yıkadılar. Sağ salim bitti şükür 🙂
ben kuruladım giydirttim .
hoşuna gitti ki şimdi uyuyor.
Oh ne güzel olmus 🌸
Ben de sevmesem ne güzel olurdu. Mesela 6 saat uyku bana yetseydi :cry:
Benim cocukları gönderiyim sana limonsuz uykuyu unutursun😂
Akşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı 🤕
Aaa çok geçmiş olsun

İyi geceler kızlar
Bende annemin evini temizledim çamaşır yıkadım iki makine
Nevresimlerini degistirdim
Yemek yaptım kremalı makarna ve tavuk sote
Sonra kabak tatlısı yaptım cayla yedik.
Yarın Kuran okutacak evde börek sardık tatlı yaptım. Makineyi boşalttım simdide kalkıp kuruyan camasırları katlıcam. Çayın bulasıgını kaldırcam bide yogurt mayalamıstım onu koyarım dolaba. Annem yoruldum diye üzüldü. Dedim merak etme sen iyiles ben acısını cıkaırırm cocukları sana bırakırım kacarım😂

İyiyim ben çok şükür nerelerdesin sen ☺️
Bu sıralar yine bi kendime gelemedim istediğim şeylere yetişemediğim günlerdeyim. Pazartesi ni iple çekiyorum
İyi gibiyiz canım o koltuktan kalkıp öbürüne geçiyorum sen napıyosun ☺️
Valla bende naptığımı bilmiyorum. Kızım 6gibi uyuya kaldı 8de uyandı. Değişik bi akşam oldu bakalım kaçta uyucax uzanıyorız öyle:))

X