- 8 Aralık 2011
- 43.984
- 153.331
Sağol ablaAy çok geçmiş olsun efser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablaAy çok geçmiş olsun efser
Olmayacak bir iş şekerçiğim ona daha çok canım sıkıldı bunla çıksın diyelimGözü olanın gözü çıksın
Yaa fena olmuş geçmiş olsun canmÇok saçma saban olmayacak bir kesik küçük el ipli çekme rondolar varya bulaşık sepetine takılmımıştı uğraştım uğraştım çıkmadı hızlı bir şekilde çekince baş barmagımın tam dip kısmına oturdu o kısmı sıyırdı
Hiç kan tutmazdı kesiği görüncede midem bulandı başım döndü eşimde kızı almış eve geldi hastaneye gittik oynak yer dikiş atalım dediler
Sağol canımYaa fena olmuş geçmiş olsun canm
Sağol canımHepsini okumadım ama Efser senin msjı okudum geçmiş olsun
Şükür iyiyim ablaÇok sağol canım
Senin başın nasıl oldu
Beni de kan tutuyor ben olsam bayılırdım herhaldeÇok saçma saban olmayacak bir kesik küçük el ipli çekme rondolar varya bulaşık sepetine takılmımıştı uğraştım uğraştım çıkmadı hızlı bir şekilde çekince baş barmagımın tam dip kısmına oturdu o kısmı sıyırdı
Hiç kan tutmazdı kesiği görüncede midem bulandı başım döndü eşimde kızı almış eve geldi hastaneye gittik oynak yer dikiş atalım dediler
İyiyim ben çok şükür nerelerdesin senNapıyonuz herkesler iyi mi
Çok geçmiş olsun canımAkşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı
Ayyy çok geçmiş olsun canım nasıl oldu kiAkşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı
İyi gibiyiz canım o koltuktan kalkıp öbürüne geçiyorum sen napıyosunNapıyonuz herkesler iyi mi
Çok geçmiş olsun efserim noldu öyleAkşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı
Çok saçma saban olmayacak bir kesik küçük el ipli çekme rondolar varya bulaşık sepetine takılmımıştı uğraştım uğraştım çıkmadı hızlı bir şekilde çekince baş barmagımın tam dip kısmına oturdu o kısmı sıyırdı
Gerçekten en sevmedigim sey hazırlıgı yapıp son dakika iptal edilmesi. Böyle insanlara son anda ne koyarsan önüne koyacaksınO kadar sinirliyim ki dünden beri hamıle halimle misafir gelecek diye hazırlık yapıyorum ki büyüklerimiz diye buyursunlar dedım yoksa artık yıldım evlendıgımden beri misafir agırlıyorum bir Allahın kuluda 1 2 arkadasım annem dısında davet etmiyor beni. Sabah eşim demesin mi gelmeye bilirler beynime kan sıçradı ben dünden beri uğraşıyorum bu ne ayıp birşey dedim neyse geliyorlar herhalde en son eşim arayıp ayıp insan hazırlık yapıyor 1 gun önceden haber vercektiniz o zaman dedi de,ama şuan kalkacak halim yok sinirlerim boşaldı
Oh ne güzel olmussaat 9 da kahvaltı yaptık.
Eşim bugün izinli .
Evde olması daha iyi oldu . Ortalığın nabzını dengelemek için tekrar bi tartışma çıkmasın diye
çünkü bugün umutun ilk banyosu olacaktı .
kayınvalide ve annem ikisi yardımlaşıp yıkadılar. Sağ salim bitti şükür
ben kuruladım giydirttim .
hoşuna gitti ki şimdi uyuyor.
Benim cocukları gönderiyim sana limonsuz uykuyu unutursunBen de sevmesem ne güzel olurdu. Mesela 6 saat uyku bana yetseydi
Aaa çok geçmiş olsunAkşam yemeğini hazırlarken elim kestim 2 dikiş atıldı
İyi de ben uykusuz kalmak istemiyorum ki, az uyku yetse diyorumBenim cocukları gönderiyim sana limonsuz uykuyu unutursun
Bu sıralar yine bi kendime gelemedim istediğim şeylere yetişemediğim günlerdeyim. Pazartesi ni iple çekiyorumİyiyim ben çok şükür nerelerdesin sen
Valla bende naptığımı bilmiyorum. Kızım 6gibi uyuya kaldı 8de uyandı. Değişik bi akşam oldu bakalım kaçta uyucax uzanıyorız öyle:))İyi gibiyiz canım o koltuktan kalkıp öbürüne geçiyorum sen napıyosun