Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahh Bonus onunda denedim eşimin karakteri çok farklı asla adımı yok
O yüzden ciddiye bağlamıyorum çoğu konuda
Ama hasta olunca da idare etme gücüm kalmıyor
Yani ben gitmesem haftalarca aylarca adım atmaz psikolojisi bozuluyor hayata küsüyor değişik 🫠
O uyusa hiç sıkıntı yok benim için🥹 insanın her zaman hali bir olmaz 🥲
Kadın olarak trip attığımı hatırlamıyorum
Bizde durum tam tersi 😐
İşte tam da bu sebepten onlar trip atıyor ve trip atan erkek en kötüsü.
Benimki de ben konuşmasam haftalarca konuşmazdı. En son ben de tuttum kendimi ve günlerce yüzüne bile bakmadım (çok kırılmıştım) en son o konuşmaya başladı. Sonra içimde tuttupum herşeyi anlattım. Çok şükür buaralar daha iyi. En azından trip süresi kısaldı🤣

O kadar sinirliyim ki dünden beri hamıle halimle misafir gelecek diye hazırlık yapıyorum ki büyüklerimiz diye buyursunlar dedım yoksa artık yıldım evlendıgımden beri misafir agırlıyorum bir Allahın kuluda 1 2 arkadasım annem dısında davet etmiyor beni. Sabah eşim demesin mi gelmeye bilirler beynime kan sıçradı ben dünden beri uğraşıyorum bu ne ayıp birşey dedim neyse geliyorlar herhalde en son eşim arayıp ayıp insan hazırlık yapıyor 1 gun önceden haber vercektiniz o zaman dedi de,ama şuan kalkacak halim yok sinirlerim boşaldı 😪
Yani sırf eşin laf söyledi diye gelecekler . Ne kadar ayıp ya. Çok yakın değillerse bi süre kabul etme sen de. Hep onlar geliyor kimse beni davet etmiyor dediğin için söylüyorum. Bi de eşin yardım etmiyorsa zaten hiç etme boşver.

Bugünnn
Kettıl kireçlenmiş sirke kaynattım onu temizledim✔️
sarmaları pişirdim✔️
Kahvaltı hazırladım✔️
Pilav yaptım✔️
Salata yaptım✔️
Salata sosunu yaptım✔️
Masayı hazırladım✔️
Çay ve kahve tepsisini hazırladım✔️
Robot evi süpürdü✔️
Islak mendille toz aldım✔️
Yatağımızı topladım✔️
Yatak örtüsü serdim✔️
Tuvalet çamaşır suyuyla eşim yıkadı✔️
Lavaboyu temizledim✔️
Banyo paspas ve havluları değiştirdim✔️

Yani sırf eşin laf söyledi diye gelecekler . Ne kadar ayıp ya. Çok yakın değillerse bi süre kabul etme sen de. Hep onlar geliyor kimse beni davet etmiyor dediğin için söylüyorum. Bi de eşin yardım etmiyorsa zaten hiç etme boşver.
Evet çok ayıp ama atsan atılmaz kadar yakınlar maalesef etmeyeceğim yok son misafirdi daha kimseyi çağırmayacağım bebek görmesi falan kabul etmıcem zaten kışa denk geliyor hastalık vs getirir millet ben aslında cok severim misafir ama kendımı enayi yerine konuşmuş gibi hissediyorum böyle

İşte tam da bu sebepten onlar trip atıyor ve trip atan erkek en kötüsü.
Benimki de ben konuşmasam haftalarca konuşmazdı. En son ben de tuttum kendimi ve günlerce yüzüne bile bakmadım (çok kırılmıştım) en son o konuşmaya başladı. Sonra içimde tuttupum herşeyi anlattım. Çok şükür buaralar daha iyi. En azından trip süresi kısaldı🤣
Onu bende denedim normalde birkaç güne konuşmays giden ben yaklaşık 2 hafta gitmedim ve bekleme gelmicem dedim
Bizim vaka biraz daha ağır 🤭
Sonrasında hali tavrı değişti yardımcı falan olmaya çalıştı yine diline gelemiyor anladım🤨
Bu sefer konuşunca hemen duygusala bağladı hatasının farkına vardı arada yine aynı durum nüksediyor idare ediyoruz birbirimizi şükür 🤭🤲🏻🤭

X