Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kışlıkları yerleştirme isi yarım kaldı
Dolap duzeni fikirlerinizi istiyorum dolabıma asla sıgmıyor elbiselerim ya
Şu an kullanmadıklarını dolaptan çıkarabilirsin hurçla bazaya dolap üstüne vs.
Başka türlü olmaz dolaba göre eşya çoksa.

Bir de ek raf falan yapılabilir dolap içine belki ölü alanları kullanmak için

Dünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Çok çok gelmiş geçmiş olsun şükür birsey olmamış

Şu an kullanmadıklarını dolaptan çıkarabilirsin hurçla bazaya dolap üstüne vs.
Başka türlü olmaz dolaba göre eşya çoksa.

Bir de ek raf falan yapılabilir dolap içine belki ölü alanları kullanmak için
Ölü diri her yer full valla şaşırdım nasıl yapacağımı bakınca hepsini giyerim giyerim sonuç üst üste en son ne bulursam giyip çıkıyorum

Ölü diri her yer full valla şaşırdım nasıl yapacağımı bakınca hepsini giyerim giyerim sonuç üst üste en son ne bulursam giyip çıkıyorum

Hmm eşyan çoksa oda zor.
Sakin kafayla bi düşünüp geç dolabın karşısına 1-2 sene hiç giymediğin bir şey varsa hepsini çıkar.

Kolay alınmıyor uzun süre kullanmak en doğrusu da boş yere durması da en kötüsü öyle düşün.

Dünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Aaa çok geçmiş olsun

X