- 23 Mart 2022
- 13.860
- 51.216
- 41
Bakalım siz ne görüyorsunuz
Kuru kafa gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun şekerciğim dikkat et karınlıkta dinlenBaşım ağrıdı artıyor ben kaçar gelmiştim gidiyorum
Karanlıkta uyumaya çalışsan sweet Allah şifa versinBaşım ağrıdı artıyor ben kaçar gelmiştim gidiyorum
Mende görmedim çok geçmiş olsunBugün bütün gün başım ağrıdı hiç iş yapmadım şimdi kahve yaptım içiyim iyi gelir belki başıma
Haftada 1 akşam kaçamak yapsanZaten şu akşam çay yanına bişey yiyememek beni zorluyor
Bi püskevit bansam çayıma bi kek yesem iyi hissedecem gibi ama maaallesef
4.haftaya girdim çaya püskevit banmayalı
Geçmiş olsun tivitim hasta mısınBaşım ağrıdı artıyor ben kaçar gelmiştim gidiyorum
Tebrik ediyorum canım güzel irade bana da inşallahZaten şu akşam çay yanına bişey yiyememek beni zorluyor
Bi püskevit bansam çayıma bi kek yesem iyi hissedecem gibi ama maaallesef
4.haftaya girdim çaya püskevit banmayalı
Şu konağa gidek öyle inşallahTebrik ediyorum canım güzel irade bana da inşallah
Geçen hafta konağın önünden geçtim aklıma geldinŞu konağa gidek öyle inşallah
Dışı içinden güzel haGeçen hafta konağın önünden geçtim aklıma geldin
Gurugafa
Kuru kafa gördüm çok nazik bir insanmışım
Kuru kafa gördüm
Kafadarlar toplanmışızKuru kafa gördüm
Zaten doğrusu o 100 kişiden kaçı çamaşır görür ki zaten bezmişizEee bacımsu ne gördün yazmamışsın
Kafadarlar toplanmışız
Patates köfte istediler bugün. Dedim ki patatesi fırınlayayım hem daha sağlıklı hem kolay. Yok ille kızart dediler. Bir sürü patates. Kızartma tavası ufacık 2 saat sonra mutfaktan çıktımMutfak toplu ️
Ispanaklı börek yapmaya karar verdim suya koydum ıspanağı çay içim çoluk çocuk uyusun yaparım inşallah
Arada bir yapıyorum da en çok fırında.Patates köfte istediler bugün. Dedim ki patatesi fırınlayayım hem daha sağlıklı hem kolay. Yok ille kızart dediler. Bir sürü patates. Kızartma tavası ufacık 2 saat sonra mutfaktan çıktım
Adam iki lokma yedi kalkmaya kalkıştı ay bir zoruma gitti. Otur dedim kalkmıcaksınız ya olur mu öyle şeyArada bir yapıyorum da en çok fırında.
Hele musakka hiç kızartmıyorum.
Biz de çok yeniyo bir de yetişemem ki