- 13 Ağustos 2020
- 14.736
- 82.267
- 32
HoşgeldinHoş bulduksırayla cevaplayayım o halde Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.
Hoş bulduk
Hoş bulduk inşallah bana da iyi gelecekHoşgeldinburası İyi gelme garantilidir
benimki kışın duruyor, ozellıkle daha kombı acılmadıgı ıcın üşüyor bence.bizim kedi hayatta durmaz battaniye altında falan hemen çıkar, kaçar
süpürge demişken, ayaklı ama pahalı olmayan supurge tavsıyenız olur muSelam canlar gelemedim sabahtan. İşlere koyuldum. Süpürgemin fırçası dönmüyor sipariş verdim netten büyük süpürgeyi açtım bitince işlerim yazmaya gelirim şimdi ara verdim. Bugün çabuk yoruluyorum otura otura yapıyorum nedense
buradaki evlerini yazlık olarak kullanıyorlarmış gideceklermiş o yüzden çok ısrar etmiş bende neden bu ısrar diye mana veremedim o yüzden de gitmedim açıkçası
Hoş geldinHoş bulduksırayla cevaplayayım o halde Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Buraya katıldım çünkü evimi nasıl daha düzenli tertipli temiz yapabilirim diye sizlerden motivasyon almak istedim. Bebekle çok zor oluyor. O uyuyunca hemen bir iş tutmaya çalışıyorum.
çokta gençmişsin benim kızım 28 yaşında bende 50Hoş bulduksırayla cevaplayayım o halde Kayseri de yaşıyorum,27 yaşındayım,henüz yeni anne sayılırım 4 aylık bir kızım var,burcum da kova.
Hoş buldukHoş geldinbende 27 yaşındayım yaşıtız
Dimi aynı yastayiz farkettimHoş geldinbende 27 yaşındayım yaşıtız
Teşekkür ederim çok memnun oldumçokta gençmişsin benim kızım 28 yaşında bende 5021 aylıkta torunum var senin kızınıda Allah bağışlasın canım bende istanbulda yaşıyorum bi kız bi erkek iki evladım var tersane sektöründe ön muhasebe personel işlerine bakıyorum burcum balık benim torunda kova
İyi çok şükür az kaldı doğuma kendine dikkat etGeldim ahiretligim. Çocuklar normale döndü çok şükür az kendimle kaldım.
Sağol bitanemGeçmiş olsun efseriko
Yok yav kendi adıma söyleyeyim öyle arada bir iştah geliyor gidiyorÇok iş yaptınız mı ben yokken